• 1403/12/12 - 08:33
  • 72
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

جشنواره فیلم‌های ایرانی در مانیل افتتاح شد

دومین جشنواره فیلم‌های ایرانی سال 2025 با نمایش ۶ اثر برتر سینمای کشورمان در سینما شانگریلای شهر مانیل افتتاح شد.

در راستای اجرایی شدن یکی دیگر از مفاد برنامه مبادلات فرهنگی میان دو کشور ایران و فیلیپین و با هدف فراهم کردن مقدمات معرفی فیلم‌های ایرانی در سینماهای این کشور، به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و اداره کل همکاری‌های رسانه‌ای و فضای مجازی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و با مشارکت سازمان سینمایی سوره، بنیاد سینمایی فارابی، کمیسیون ملی فرهنگ و هنر فیلیپین، شورای توسعه فیلم فیلیپین و فرش قرمز سینما شانگریلا ادسا، دومین جشنواره فیلم‌های ایرانی سال 2025 با حضور یوسف اسماعیل‌زاده سفیر ایران در فیلیپین، عبدالمجید ابوالقاسمی رایزن فرهنگی ایران و ایرانیان مقیم در سالن شماره 3 سینما شانگریلای شهر مانیل افتتاح شد.

زمان ورود تماشاگران به سالن سینما، نماهنگ هایی از جاذبه‌های گردشگری ایران و دستاوردهای جمهوری شکوهمند اسلامی ایران پخش شد.

خانم زینب خاویر دبیر انجمن دوستی زنان فیلیپین و ایران و مجری این برنامه، از مراکز فرهنگی فیلیپین که در فراهم کردن مقدمات برگزاری جشنواره فیلم‌های ایرانی 2025 با رایزنی فرهنگی ایران همکاری داشتند، تشکر و قدردانی کرد.

وی با معرفی اجمالی سینمای ایران بیان داشت که فیلم‌های ایرانی به دلیل داستان‌های تامل برانگیز و روابط انسانی و شادی‌های ساده زندگی در جشنواره‌های بین‌المللی، مخاطبان بی‌شماری را به سمت خود جلب کرده و کارگردانان مشهوری فیلم‌هایی را تولید کرده‌اند که جوایز قابل توجهی را در جشنواره‌های بین‌المللی به خود اختصاص داده است.

وی افزود: نسل جدیدی از کارگردانان زن ایرانی، خالق آثار مهمی در سینمای ایران بوده‌اند.

ابوالقاسمی رایزن فرهنگی کشورمان اظهار داشت که این جشنواره فرصتی بی‌نظیر است و برای آشنایی با هنر سینمای ایران و درک بهتر از ویژگی‌ها و جذابیت‌های این سینما که سال‌هاست در سطح جهانی شناخته شده است.

وی ابراز کرد: سینمای ایران، سینمایی است که با زبان خاص خود و با نمایش واقعیات جامعه، احساسات و تجربیات انسانی را به بهترین شکل ممکن به نمایش می‌گذارد. از داستان‌های به یادماندنی تا بازی‌های هنرمندانه، از شخصیت‌های برجسته تا کارگردانان ماهر، همه و همه نشانگر ظرفیت‌های بی‌پایان سینمای ایران است.

ابوالقاسمی گفت: آثار سینمایی ایران علاوه بر آنکه بازتابی از فرهنگ، تاریخ و اداب و رسوم ماست، با نگاهی انسانی و جهانی، در موضوعاتی مختلف مانند روابط اجتماعی، خانواده، جنگ، صلح، عشق و انسانیت به جهانیان پیام‌های مهمی ارسال کرده است.

وی همچنین، افزود که ما به عنوان ایرانیان، همیشه بر این باوریم که سینما یک زبان جهانی است که می‌تواند مرزها را کنار بزند و قلب‌ها را به هم نزدیک کند.

رایزن فرهنگی کشورمان یادآور شد: فیلم‌های ایرانی توانسته‌اند به خوبی در این مسیر عمل کنند و در بسیاری از جشنواره‌های بین‌المللی، جوایز معتبر کسب کنند. این جشنواره نیز فرصتی است تا ما بتوانیم این زبان جهانی را از زاویه‌ای متفاوت و برای مخاطبان غیرایرانی به نمایش بگذاریم.

وی ابراز امیدواری کرد که با تماشای این فیلم‌ها، علاوه بر لذت بردن از هنر و زیبایی سینمای ایران، مخاطبین بتوانند درک بهتری از فرهنگ و تمدن غنی ایرانی پیدا کرده و این آشنایی بیشتر، به گسترش روابط فرهنگی، اجتماعی و انسانی میان ایران و فیلیپین بیانجامد.

ابوالقاسمی ابراز امیدواری کرد که در آینده نیز فرصت‌های بیشتری برای همکاری‌های فرهنگی و هنری میان دوکشور ایران و فیلیپین فراهم شود.

در پایان، فیلم سینمایی "در آغوش درخت" به نمایش درآمد که با تشویق و استقبال تماشاگران مواجهه شد و در سانس دوم فیلم انیمیشن سینمایی مسافری از گانورا پخش شد.

شایان ذکر است، جشنواره فیلم‌های ایرانی در فیلیپین ۱۱ تا ۱۳ اسفندماه ادامه خواهد داشت و 6 اثر برتر سینمای ایران با عناوین در آغوش درخت، مسافری از گانورا، کاپیتان، خداحافظ دختر شیرازی، عطرآلود و روایت ناتمام سیما به نمایش گذاشته می‌شود.

روابط عمومی و اطلاع سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی 

 

 

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.