اسقف اعظم روسیه در دیدار با رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی:
گفتوگوهای دینی با ایران بهترین فرصت برای آشنایی روسیه با اسلام است
پاتریارک کریل با اشاره بیست و پنج سالگی گفتوگوهای دینی و گرامیداشت یاد و خاطره آیتالله تسخیری ابراز کرد: مجموعه این گفتوگوها با ایران بهترین فرصت برای آشنایی نخبگان، دانشمندان، علمای دینی و مردم روسیه با دین اسلام بود.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حجتالاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانیپور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی که برای شرکت در دوازدهمین دور گفتوگوهای اسلام و مسیحیت ارتدوکس به روسیه سفر کرده است با پاتریارک کریل، اسقف اعظم روسیه دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار کاظم جلالی، سفیر و مسعود احمدوند، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در روسیه، خانم فاطمه طباطبایی، رئیس انجمن عرفان اسلامی، حمید هادوی، رئیس بنیاد مطالعات اسلامی (ابن سینا) مسکو و مهدی بختآور، رئیس مرکز اسلامی مسکو و نیز اعضای هیأت دینی کلیسای ارتدوکس روسیه حضور داشتند.
پاتریارک کریل در سخنانی، با اشاره بیست و پنج سالگی گفتوگوهای دینی و گرامیداشت یاد و خاطره آیتالله تسخیری ابراز کرد: مجموعه این گفتوگوها بهترین فرصت برای آشنایی نخبگان، دانشمندان، علمای دینی و مردم روسیه با دین اسلام بود.
اسقف اعظم کلیسای ارتدوکس گفت: ما مشترکات بسیاری در زمینه اصول اخلاقی، معنویتگرایی و اهمیت خانواده با یکدیگر داریم که بر مبنای آنها میتوانیم همکاری مشترک داشته باشیم.
ایران و روسیه در مسیر آینده درخشان
حجتالاسلام والمسلمین ایمانیپور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز با ابلاغ سلام آیتالله دکتر رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران گفت: جهان در گردش و یک پیچ تاریخی مهم قرار دارد که آینده جهان را شکل خواهد داد و ایران و روسیه در این دوران تاریخی نقش مهمی در ترسیم آینده دارند.
وی با اشاره به اینکه شاهد حمله به مقدسات از سوی غرب هستیم، گفت: این مسأله نشاندهنده خطری است که هژمونی غرب از احیای جایگاه دین و معنویت در دنیا احساس میکند.
بنابر اعلام این خبر، این دور از گفتوگوها با موضوع خدمات عمومی جوامع مذهبی در جهان پس از همهگیری از اول تا سوم اسفندماه در مسکو برگزار میشود و مقالاتی با موضوعات تعامل بین سیستمهای آموزش کشیشها در دانشگاه، خدمات اجتماعی دینداران در دنیای پس از کرونا، پیش نیازها و عوامل توسعه همکاری روسیه و ایران در حوزه اجتماعی و بشردوستانه پس از همهگیری در این نشستها ارایه خواهد شد. نقش آموزش در انسجام دینی و اجتماعی در جهان پساکرونا، بحران اعتقادی و انسجام دینی، خدمات اجتماعی در کلیسای ارتدکس روسیه و درسهای همهگیری، کرونا از منظر قرآن و علوم عقلی و نقش زنان و خانواده در انسجام مذهبی در جامعه در پسا بحران جهان از دیگر موضوعات مورد توجه در این گفتوگوها خواهد بود.
انتهای پیام/
نظر خود را بنویسید.