logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1402/06/06 - 14:07
  • 372
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نمایندگان در شرف اعزام با رئیس سازمان امور دانشجویان دیدار کردند

در این دیدار راهکار های توسعه ی دیپلماسی علمی و دانشگاهی مورد بررسی و تبادل نظر صورت گرفت .

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی صبح امروز ششم شهریور ماه گروه رایزنان در شرف اعزام سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ضمن حضور در سازمان امور دانشجویی وزارت علوم با داداشپور رئیس سازمان امور دانشجویی دیدار و گفتگو کردند.

خلج منفرد مدیر کل همکاری های علمی دانشگاهی ،ضمن تشکر از دعوت این سازمان گفت: همیشه دیپلماسی علمی در حوزه بین الملل جزو اولویت‌ها بوده و حتی  امروزه اولویت آن افزایش  است.

مدیر کل همکاری های علمی و دانشگاهی افزود :دولت سیزدهم موضوع دیپلماسی علمی و دانشجویی را از اولویت‌ها قرار داده و ما از این ابزار برای تحقق اهداف خود استفاده می‌کنیم.

وی اظهار کرد : ما موضوع دیپلماسی علمی را در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به صورت جدی پیگیری می‌کنیم.

مدیر کل توسعه روابط دانشگاهی ضمن تشکر از همکاری سازمان امور دانشجویان با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت : ما این اطمینان را می‌دهیم که این سازمان با رایزنان و نمایندگان فرهنگی همکاری جدی و پرباری را خواهد داشت.

در ادامه داداشپور رئیس سازمان امور دانشجویی گفت: ما با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و وزارت خارجه ارتباط مناسبی داریم و توانسته‌ایم ارتباط خوبی را در راستای بهبود شرایط کشور در فضای بین‌المللی داشته باشیم.

وی با اشاره به نمایشگاه جاذبه‌های تحصیل در ایران که در آبان ماه برگزار خواهد شد گفت: این نمایشگاه کمک به ارائه فهم و تصویر بهتری از آموزش در ایران می‌کند و این ظرفیت می‌تواند به تعمیق رابطه ما با دیگر کشورها کمک کند.

وی با اشاره به رشد جمعیت تحصیل کنندگان در خارج از کشور خود ،گفت: در دهه اول قرن ۲۱ جابجایی دانشجو خیلی جدی نبود و چند کشور انحصار آن را در دست خود داشتند اما از دهه دوم این تغییرات شروع شد و دیگر کشورها نیز وارد این فضای علمی شدند.

وی با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته در سال‌های گذشته در راستای افزایش دانشجوی ورودی به کشور گفت: در سه سال گذشته ما از ۳۶ هزار دانشجوی ورودی به کشور از خارج به ۱۰۰ هزار دانشجوی ورودی در حال حاضر رسیده‌ایم.

وی با تاکید بر اینکه مرجعیت علمی مقدمه‌ای برای احیای تمدن اسلامی است گفت: رقبای ما کشورهای تمدنی هستند و ما باید در این تمدنسازی تلاش شایسته‌ای را بروز دهیم و فاصله جذب دانشجو را باید با رقبای خود کم کنیم.

وی با بیان اینکه کار دیپلماسی فرهنگی این است که سرمایه اجتماعی ایجاد کند گفت: در بحث تمدنی باید از طریق بورسیه‌ها ،جذب دانشجو و معرفی دانشگاه‌های کشورمان و همچنین فرصت‌های مطالعاتی تربیت استاد زبان فارسی اقدام‌های لازم را انجام دهیم.

در پایان بحث و گفتگو در خصوص چالش‌ها و راهکارهای توسعه دیپلماسی علمی کشور و همچنین آموزش کاربری سایت پذیرش دانشجوی خارجی برای رایزنان در شرف اعزام صورت گرفت.

شایان ذکر است "دوره آموزشی تخصصی ویژه نمایندگان فرهنگی در شرف اعزام" به همت اداره کل توسعه منابع انسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی از ۱۵ مردادماه برگزار گردیده و آموزش های تخصصی مرتبط با مباحث دیپلماسی فرهنگی به رایزنان‌ و  نمایندگان فرهنگی مربوط به ۱۵ حوزه نمایندگی ارائه خواهد گردید.

 

. .

. .

تصاویر

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved