logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1402/07/16 - 15:54
  • 399
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

امروز نیازمند جنبش جهانی تعهد به خانواده هستیم

دستیار ویژه رئیس و مدیرکل ارتباطات فرهنگی بین‌المللی زنان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: ما امروز نیازمند جنبش جهانی تعهد به خانواده هستیم تا همه اعضای خانواده، زندگی گرم در کنار یکدیگر را تجربه کنند.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، فاطمه ابراهیمی در دومین روز نخستین اجلاس منطقه‌ای رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کشورهای همسایه درباره تعاملات و ارتباطات فرهنگی بین‌المللی زنان و خانواده اظهار داشت: با توجه به نقش زنان در دیپلماسی عمومی و فرهنگی، اداره ارتباطات فرهنگی بین‌المللی زنان در جهت تامین محتوا و برندسازی از انقلاب اسلامی ناظر بر روایتگری موثر و جریان‌ساز ایران و انقلاب در حوزه زن، خانواده و سبک زندگی و با هدف اعتلای جایگاه زن و خانواده در سطح بین‌الملل اقدام‌هایی را در دستور کار خود قرار داده است.

وی تاکید کرد: ضمن راه حل جویی برای مسائل مشترک جوامع اسلامی، هم افزایی و شبکه سازی فعالان حقیقی و حقوقی و حمایت از این شبکه ها در داخل و خارج از کشور در حوزه زن، خانواده و سبک زندگی، جایگاه گفتمان انقلاب اسلامی در ابعاد اطلاع رسانی صحیح و درک از سوی مخاطب خارج از کشور و با هدف نهایی اثربخشی در توسعه دیپلماسی عمومی و فرهنگی جهان را ارتقا دهد.

ابراهیمی با بیان این که هدف غایی فعالیت های اداره زنان، اعتلای جایگاه زن و خانواده در سطح بین الملل است، از عدم تبیین تراز زن و خانواده در گفتمان اسلام و انقلاب در سطح بین الملل، عدم آگاهی سازی جوامع نسبت به نقض حقوق زنان در غرب، عدم تبیین مبانی گفتمانی، دستاوردها و پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران در موضوع زن و خانواده و در نهایت، فروپاشی ساختار خانواده در پرتو سبک زندگی غربی را از جمله مسائل کنونی اداره زنان برشمرد.

وی با تاکید بر ضرورت فعالیت در حوزه خانواده در سطح فراملی گفت: روایت های ساختگی از زوجیت و جنسیت، در حقیقت تلاش برای حذف مفاهیم متعالی نظیر مادر، پدر و خانواده طبیعی است؛ اقدام هایی که می توان آن را مصادیق جنایت علیه بشریت و موجب انقطاع نسل بشر دانست.

ابراهیمی افزود: مقابله با چنین رویکردهایی وظیفه انسانی ماست. ما امروز نیازمند جنبش جهانی تعهد به خانواده هستیم تا همه اعضای خانواده، زندگی گرم در کنار یکدیگر را تجربه کنند.

وی اظهار داشت: ما از همه رهبران جهان و ادیان الهی می خواهیم به وظیفه تاریخی خود در حمایت از جایگاه اصیل مفهوم خانواده و مقابله با رویات های ساختگی عمل کنند.

ابراهیمی افزود: ما از سازمان ملل انتظار داریم که احترام به جایگاه والا و اصیل خانواده را در صدر دستور کار خود قرار دهد.

وی از جمله برنامه های تحولی اداره زنان سازمان به تدوین و ابلاغ شیوه نامه، شناسایی و رتبه بندی فعالان داخلی دارای ظرفیت بین المللی، توان افزایی و کارسپاری به فعالان داخلی کشور برای کنشگری بین المللی، شناسایی و رتبه بندی فعالان خارجی همسو در حوزه زن و خانواده و توان افزایی و کارسپاری به فعالان همسوی خارج از کشور اشاره کرد.

ابراهیمی توسعه ارتباطات فرهنگی از طریق برگزاری نشست های تخصصی و اعزام و پذیرش هیات ها را از برنامه های اجرایی اداره زنان نام برد.

وی با اشاره به تقویت و ارتقای برنامه های درون سازمانی و برون سازمانی در حوزه زن و خانواده با رویکرد بین المللی از جمله این برنامه ها به همکاری مشترک با مرکز مطالعات راهبردی و تاسیس میز مشترک خانواده، همکاری مشترک با مرکز گفت و گوی ادیان، همکاری مشترک با معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری و همکاری مشترک با بنیاد بین المللی گوهرشاد اشاره کرد.

ابراهیمی در تعریف شبکه کنشگران زن و خانواده گفت: این شبکه مجموعه ای از افراد حقیقی و حقوقی است که به صورت تشکل های مردمی، گروه های جهادی سازمان مردم نهاد(سمن) و مراکز دولتی با جمعی از مخاطبان در ارتباط هستند و توانایی نشر محتوا، جریان سازی  و هدایت جریان های اجتماعی در حوزه زنان، خانواده و سبک زندگی در سطح ملی و فراملی را دارند.

وی افزود: هر شبکه مجموعه ای از ارتباطات تعاملی ساختارمند میان اشخاص  حقیقی و حقوقی مبتنی بر هدف مشترک برای شکل گیری یک همکاری موثر در جوامع انسانی برای اعتلای جایگاه زن و خانواده است.

. .

. .

تصاویر

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved