در اوگاندا مطرح شد؛
حضرت علی(ع) آیینه تمام نمای عدالت و اخلاق است
عبدالمالک کالمه، فعال دینی اوگاندا در کارگاه آموزشی «شناخت نهجالبلاغه» گفت: حضرت علی(ع) آیینه تمام نمای عدالت و اخلاق است.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، کارگاه آموزشی «شناخت نهجالبلاغه» با حضور جمعی از امامان جمعه و جماعات، اساتید، فرهیختگان، دانشجویان، مبلغین فعال، شخصیتهای علمی در محل رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کامپالا برگزار شد.
موسی سوئد موگانزا، از دانشگاه ماکارره و استاد مسلمان، قاسم عبد السلام، شخصیت علمی و رئیس مجتمع علمی و آموزشی مدینه علم، عبدالمالک کالمه، فعال دینی اوگاندا، یوسف زبیر سرونجوجو، عضو هیأت علمی مجتمع آموزشی امام رضا(ع) در کامپالا، اوچان، رئیس دانشگاه کنتیم و محمدرضا قزلسفلی، رایزن فرهنگی کشورمان از اساتید و سخنرانان این کارگاه آموزشی بودند.
قزلسفلی سخنان خود را به معرفی طولانیترین خطبه، کوتاهترین نامه، طولانیترین حکمت، خطبه متقین و ... در نهجالبلاغه اختصاص داد و گفت: نهجالبلاغه بزرگترین منبع بعد از قرآن کریم است.
رایزن فرهنگی کشورمان در اوگاندا با اشاره به جایگاه عدالت در نهجالبلاغه گفت: اجرای عدالت در جامعه تعادل اجتماعی را حفظ و همه را راضی و به پیکر و روح اجتماع سلامت و آرامش بخشیده و موجب گسترش الفت، همدلی و همسازی بین اصناف جامعه میشود.
وی افزود: این کتاب یکی از مهمترین کتابهای دینی، علمی، اجتماعی، اقتصادی، فقهی، سیاسی و فرهنگی برای مسلمانان و آزادگان جهان است.
در ادامه، قاسم عبد السلام با بیان اهمیت و جایگاه نهجالبلاغه مطرح کرد: نهجالبلاغه توسط سید ابوالحسن محمدبن حسین الطاهر المناقب مشهور به سید رضی در ماه رجب سال 400 هجری قمری جمعآوری شده است.
عبد المالک کالمه نیز در سخنانی، اظهار کرد: سخنان حضرت علی(ع) از نظر ادبی در اوج زیبایی و از نظر فکر، بسیار عمیق و از نظر اخلاق برای جامعه آیینه تمام نمای عدالت و نمونه است.
یوسف زبیر سرنجوجو در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه در اکثر خطبهها به تقوی اشاره شده است، گفت: نام قرآن کریم چهل و یک بار در نهجالبلاغه ذکر شده است.
انتهای پیام/ص
نظر خود را بنویسید.