logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1401/02/31 - 16:59
  • 513
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری کنفرانس بین المللی «نقش رهبران دینی در دستیابی به توسعه پایدار جهانی»

در آستانه برگزاری هفتمین کنگره رهبران ادیان جهانی و سنتی مرکز گفتگوی ادیان و تمدن‌های نظربایف، کنفرانس بین المللی برخط را با عنوان «نقش رهبران دینی در دستیابی به توسعه پایدار جهانی» برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در آستانه برگزاری هفتمین کنگره رهبران ادیان جهانی و سنتی در تاریخ ۱۸ می ۲۰۲۲، مرکز گفتگوی ادیان و تمدن‌های نظربایف، کنفرانس بین المللی برخط را با عنوان «نقش رهبران دینی در دستیابی به توسعه پایدار جهانی» برگزار کرد.

 

در این کنفرانس بین المللی، اگیزبایف معاون وزیر اطلاعات و توسعه اجتماعی جمهوری قزاقستان، بولات سرسینبایف، رئیس هیئت مدیره مرکز نظربایف، نذیر محمد النظرایاد دبیر کل آکادمی مطالعات اسلامی الازهر، نذیر، موسینور خالد آکاشه رئیس دفتر امور اسلامی شورای پاپی واتیکان برای گفتگوی بین ادیان، مجید عبدالعزیز الترکی رئیس مرکز تحقیقات و اطلاعات روسی-عربی، زهرا رشیدبیگی، مدیر گروه گفتگوی اسلام و مسیحیت، مرکز گفتگوی ادیان و فرهنگ‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ایران، کیلیچ محمود ارول، خاخام ارشد قزاقستان، یشایا الازار کوهن، اسقف اعظم کلیسای لوتری قزاقستان حضور داشتند.


در طول کنفرانس بین المللی، شرکت کنندگان در مورد تعامل رهبران ادیان جهانی و سنتی برای تمرکز تلاش‌ها بر توسعه پایدار صلح و تقویت همکاری‌ها بحث و تبادل نظر کردند.


در مراسم افتتاحیه، بولات سارسینبایف رئیس هیئت مدیره مرکز نظربایف در توسعه گفتگوی بین ادیان و تمدن‌ها درخصوص تاریخچه و مأموریت کنگره رهبران ادیان جهانی و سنتی که ارتباط و ضرورت آن را در مواجهه با چالش‌ها و تهدید‌های مدرن به اثبات رساند نکاتی را مطرح کرد و گفت: کنگره رهبران ادیان جهان و شخصیت‌های بزرگ سیاسی در جهت رفع چالش‌ها و بحران‌ها تأثیرگذار است. 


خالد آکاشه رئیس دفتر اسلامی گفت وگوی ادیان مقدس، نیز به نوبه خود از برگزاری این کنفرانس بین المللی تشکر کرد و گفت که موضوع این رویداد برای نسل‌های امروز و آینده از اهمیت بالایی برخوردار است.


رودراکشا ساکریکار، دبیر برنامه روابط بین ادیان و تمدن‌ها در دانشگاه سومیا ویداویهار گفت، جامعه، محیط زیست، فرهنگ و اقتصاد، جنبه‌های کلیدی توسعه پایدار می‌باشند.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: ارزش‌های اخلاقی و اخلاق آموزش داده شده توسط دین و مشارکت رهبران دینی برای دستیابی به توسعه پایدار بسیار مهم است.

 

 زهرا رشیدبیگی، مدیر گروه گفتگوی اسلام و مسیحیت، مرکز گفتگوی ادیان و فرهنگ‌های سازمان فرهنگ و روابط اسلامی ایران سخنران بعدی بود.

وی نقش رهبران دینی را در ساحت جامعه کنونی، نقشی مثبت برای ارتقاء و اشاعه ارزش‌های معنوی و ایجاد زندگی عادلانه و همبستگی صادقانه و مراقبت از ضعفاء دانست و گفت چه شایسته است که رهبران دینی مستمرا تلاش کنند تا زمینه‌های مشترک و ارزش‌های معنوی مشترک را کشف کنند تا زمینه برای صلح و دنیای عادلانه فراهم شود.


وی گفت، امروز دین و جهان در خطرند، از این رو همه باید به دنبال ارائه نظریات سودمند در این زمینه باشیم و سپس این نظریه‌ها را با توجه به تنوع جوامع در جهان به اجرا در آوریم.


گفتنی است شرکت کنندگان در این کنفرانس بین المللی، از ابتکار مرکز نظربایف برای سازماندهی این نشست بین المللی قدردانی کردند و به اهمیت ترویج گفتگوی بین ادیان و تمدن‌ها در سطح بین المللی اشاره کردند.


ب. سارسنبایف رئیس مرکز نظربایف در توسعه گفتگوی بین ادیان و تمدن‌ها، با جمع بندی سخنان رهبران و کارشناسان مذهبی خارجی و قزاقستانی ابراز اطمینان نمود که کنفرانس بین المللی آنلاین امروز گام دیگری در جهت ارتقاء توسعه پایدار در جهان خواهد بود و برای شرکت کنندگان در کنفرانس برخط آرزوی سلامتی و موفقیت کرد.

 

انتهای پیام/



نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved