logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1401/09/30 - 08:02
  • 861
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

بررسی «سبک زندگی حضرت فاطمه زهرا(س)» در هند

«سبک زندگی حضرت فاطمه زهرا(س)» با حضور علما و اندیشمندان هندی در امامباره منطقه گوندی مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، همزمان با ایام شهادت یگانه دخت پیامبر عظیم الشان اسلام حضرت محمد مصطفی(ص)، سمیناری با عنوان «سبک زندگی حضرت فاطمه زهرا(س)» با همکاری خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در بمبئی و با مشارکت سازمان مردم‌نهاد «خدمات واقعی به انسانیت» در امامباره منطقه گوندی برگزار شد.

در این مراسم که با هدف ترویج سبک زندگی اسلامی صورت گرفت، کامران نژادلطفی، سرپرست خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در بمبئی، فخر الحسن رضوی، شبیر لوکندوالا، رضوی، دبیر سازمان مردم‌نهاد «خدمات واقعی به انسانیت»، حجت‌الاسلام والمسلمین عابد رضا، امام جماعت امامباره و خانم‌ها کنیز فاطمه و نشاط فاطمه حضور داشتند.

حجت‌الاسلام والمسلمین عابد رضا در سخنانی، با اشاره به الگوهای رفتاری حضرت زهرا(س) گفت: زندگی ائمه اطهار(ع) بهترین اسوه و نمونه زندگی انسان‌ها در همه قرون است. در قرآن کریم درباره زندگی زناشویی و روابط بین زنان و مردان اشاره شده است و باید گفت که دستورات دین اسلام کامل و جامع است و برای هر فرد مسلمان لازم است که از این دستورات پیروی کند.

رضوی، رئیس سازمان مردم‌نهاد «خدمات واقعی به انسانیت» ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) اظهار داشت: امروزه متاسفانه بواسطه تبلیغات سوء در شبکه اجتماعی بسیاری از جوانان به سوی فرهنگ منحوس غرب کشیده شده‌اند و از فرهنگ اسلامی خود که فرهنگی کامل و جامع است دور شده‌اند و این جلسات با توجه به این مهم برای آگاهی بخشی برگزار می‌شود تا جوانان و نسل جدید با سبک زندگی مدنظر ائمه اطهار(ع) آشنا شوند و آن را در زندگی خود به کار گیرند.

نژادلطفی، سرپرست خانه فرهنگ کشورمان در بمبئی در سخنانی، گفت: واژه سبک زندگی اولین بار توسط یک روانشناس اتریشی به نام «آلفرد آدلر» مطرح شد و بعدها مورد توجه و استفاده بسیاری از جامعه شناسان در مباحث مردم شناسی و جامعه شناسی قرار گرفت. سبک زندگی به معنای شیوه زندگی خاص یک فرد، گروه و یا جامعه است. حال این شیوه زندگی چگونه شکل می گیرد؟ گفته می‌شود، نگرش‌ها، ارزش‌ها، و سلایق ما در کنار عوامل دیگر مثل محیط، عامل خانواده و تربیت و دین و فرهنگ موجود در جامعه، سبک زندگی ما را مشخص می‌کنند.

وی افزود: بر عقیده «آنتونی گیدتز» جامعه شناس معاصر، پدیده‌ای که در عصر کنونی شاهد آن هستیم این است که افراد در جامعه کنونی بیش از آنکه با دیگر انسان‌ها سروکار داشته باشند در محاصره اشیاء هستند.

نژادلطفی اظهار داشت: سبک زندگی اسلامی به معنای چشم پوشی از لذات و نعمات خداوند نیست بلکه باید با هوشمندی در کنار بهره گیری از امکانات و پیشرفت‌های روز دنیا و به روز رسانی دانش خود، از پذیرش منفعلا نه فرهنگ غربی که مناسب شرایط و فرهنگ آن جوامع است، خودداری کنیم.

وی در پایان سخنان خود منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی را نیز در مورد سبک زندگی اسلامی بیان کرد.

در ادامه این سمینار، شبیر با اشاره به اهمیت موضوع برنامه و مشکلاتی که در حال حاضر در میان خانواده‌های مسلمانان دیده می‌شود، پرداخت.

فخر الحسن رضوی تأکید کرد: خانواده‌ها باید بدانند که آگاهی و دانش و کسب علم در همه زمینه‌ها به ویژه آکادمیک و همچنین فراگیری دستورات دینی و احکام ضرورت نسل جوان و حتی خود آنها است.

خانم کنیز فاطمه اظهار داشت: زوجین در زندگی زناشویی مکمل همدیگر هستند و باید در همه کار و فعالیت‌ها کمک و همپایی هم باشند. هنگامی که مشکلی پیش می آید باید آن را در میان خود حل و فصل کنند.

خانم نشاط فاطمه از شهر مالیگان در این برنامه گفت: زندگی و تشکیل خانواده یک موهبتی از سوی خداوند سبحان برای نسل آینده است. همه ما دچار مشکلات زیادی در زندگی هستیم و باید برخی از آنها را آزمایشی از سوی ایزد یکتا دانست و برای حل مشکلات صبر را پیشه کرد.

انتهای پیام/

 

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved