• 1403/12/24 - 11:38
  • 61
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

دانش‌آموزان ممتاز مدرسه ملت واحده لاهور تقدیر شدند

به همت مرکز بلال لاهور، مراسم باشکوهی برای اهدای جوایز و لوح تقدیر به دانش‌آموزان ممتاز مدرسه ملت واحده وابسته به این مرکز با حضور شخصیت‌های برجسته سیاسی، مذهبی و دیپلماتیک پاکستان برگزار شد.

اصغر مسعودی، مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور، به‌عنوان میهمان ویژه حضور داشت. همچنین شخصیت‌های دیگری از جمله کاظم علی قاضی، رئیس انجمن حسینیه خواجگان؛ نوید حسن، معاون پلیس ناحیه لاهور؛ خانم رخسانه کوثر، نماینده مجلس ایالت پنجاب؛ پیر طارق شریف زاده، پروفسور رفرف و اسقف راورن راکی نیز در این مراسم شرکت کردند.

میزبانان اصلی این برنامه، پیر شفاعت رسول، رئیس مرکز بلالو حسن رسول، مسئول هماهنگی بین‌المذاهب این حوزه بودند.

دانش‌آموزان مدرسه ملت واحده با اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری از جمله نمایش تئاتر، جلوه‌ای ویژه به مراسم بخشیدند. در این برنامه‌ها، اهمیت محیط خانواده و مدرسه در تربیت کودکان به زیبایی به تصویر کشیده شد.

دانش‌آموزان با خلاقیت و هنر خود، به برخی از اشتباهات رایج اجتماعی و خانوادگی در تربیت کودکان اشاره داشتند و مخاطبان را به تفکر در مورد نقش حیاتی خانواده و جامعه در پرورش نسل آینده دعوت کردند.

اصغر مسعودی در سخنرانی خود، بر جایگاه ویژه علم و دانش در اسلام تاکید کرد. وی گفت: هیچ دینی به اندازه اسلام به علم و دانش اهمیت نداده است. نخستین آیات وحى تکیه بر مسأله «علم» و «قلم» است که بلافاصله بعد از نعمت بزرگ خلقت و آفرینش در این آیات ذکر شده است.

وی افزود: تمام تمدن‌ها و پیشرفت‌های بشری، بر محور علم و قلم دور ‌می‌زند و اصولا سرنوشت اجتماعات انسانى در درجه اول به علم و قلم بسته است. اصلاحات جوامع انسانى از قلم‌هاى مؤمن شروع مى‌‏شود و فساد و تباهى اجتماع نیز از قلم‌هاى مسموم و فاسد مایه مى‌‏گیرد. بى جهت نیست که قرآن مجید سوگند به قلم و آن چه با قلم مى‌‏نویسند یاد کرده، یعنى هم به ابزار و هم به محصول آن ابزار، آن جا که مى‌‏فرماید: ن و الْقلم و ما یسْطرون. (قلم، آیه ١) ن، سوگند به قلم و آن چه می‌نویسند.

پیر شفاعت رسول، رئیس مرکز بلال نیز در سخنان خود، نقش والدین را در تربیت فرزندان بسیار مهم دانست و گفت: والدین باید ابتدا اخلاق و کردار خود را اصلاح کنند تا بتوانند فرزندان خود را به‌درستی تربیت کنند. محیط خانه بیش از هر چیز دیگری بر تربیت فرزندان تأثیرگذار است. اگر خانواده‌ها وظایف خود را به‌خوبی انجام ندهند، حتی بهترین مدارس و اساتید هم نمی‌توانند در تربیت دانش‌آموزان موفق شوند.

رفرف، دانشور معروف و سخنران انگیزشی، به نقش بی‌بدیل مادران در تربیت فرزندان اشاره کرد و گفت: مادران نخستین و مهم‌ترین استاد یک کودک هستند. تأثیری که مادران بر شخصیت و اخلاق فرزندان خود می‌گذارند، در تمام مراحل زندگی آنان ماندگار است. توجه به نقش مادران، مهم‌ترین گام برای تربیت نسل‌های آگاه و مسئولیت‌پذیر است.

کاظم علی قاضی، رئیس انجمن حسینیه خواجگان، با تقدیر از نقش پیر شفاعت رسول در ترویج علم و فناوری، اظهار داشت: پیر شفاعت رسول، در کنار تعالیم دینی، اهمیت زیادی به علم و فناوری داده است. انجمن حسینیه خواجگان اکنون در حال تأسیس یک دانشگاه علم و فناوری است که الهام‌گرفته از سخنان و دیدگاه‌های پیر شفاعت رسول است. این اقدام، گامی مؤثر در راستای تقویت علمی جامعه است.

نوید حسن، معاون پلیس ناحیه لاهور، با ستایش از خدمات پیر شفاعت رسول، گفت: مرکز بلال با تاسیس حوزه علمیه بلال و مدرسه ملت واحده، نمونه‌ای برجسته از ترکیب تعالیم دینی با علوم مدرن است. دانش‌آموزان در این مرکز می‌توانند همزمان با یادگیری اصول دینی، علوم و فناوری‌های روز را نیز بیاموزند. این مدرسه نه‌تنها مکانی برای آموزش، بلکه محیطی برای تربیت نسل‌های آگاه و مسئول است که در آینده می‌توانند نقش‌های کلیدی در جامعه ایفا کنند.

مراسم اهدای جوایز به دانش‌آموزان ممتاز مدرسه ملت واحده، فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های علمی و اخلاقی این دانش‌آموزان و تأکید بر اهمیت علم و دانش در جامعه بود.

سخنرانان مراسم، هر یک از زاویه‌ای به اهمیت تربیت نسل آینده پرداختند و بر ضرورت تلفیق تعالیم دینی با علوم مدرن تأکید کردند. مدرسه ملت واحده به‌عنوان نمونه‌ای موفق از این رویکرد، الگویی ارزشمند برای سایر نهادهای آموزشی به شمار می‌رود.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.