• 1403/09/07 - 13:33
  • 135
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دانش‌آموزان ارمنی با فرهنگ و تمدن ایران آشنا شدند

مسجد جامع کبود ایروان پایتخت ارمنستان، میزبان دانش‌آموزان مدرسه شماره ۱۳۸ برای شرکت در کارگاه آموزشی با هدف آشنایی با تاریخ، جغرافیا و مشترکات فرهنگی ایران و ارمنستان بود.

خانم آناهید یحیی‌مسیح معلم این مدرسه، تاریخ و فرهنگ ایران را با استفاده از نقشه‌ها و اسلایدهای تصویری برای دانش‌آموزان تشریح و اشتراکات تاریخی و فرهنگی دو کشور را معرفی کرد.

اسلایدهای به نمایش درآمده در این مراسم با عنوان ارمنی «Մեր հարևան երկիր՝ Իրանը» به معنای کشور همسایۀ ما ایران، موضوعاتی همچون موقعیت جغرافیایی ایران و همسایگان آن، آب و هوای ایران، تاریخ ایران، فرهنگ و تاریخچه زبان و ادبیات فارسی، هنر و معماری و ادیان و مذاهب در ایران، جشن‌ها و آیین‌ها، در معرض دید دانش‌آموزان قرار داد و با معرفی دستاوردهای فرهنگی و تمدنی در این کارگاه آموزشی دانش‌آموزان با پیشینه تاریخی ایران و تأثیر آن بر فرهنگ منطقه آشنا شدند و تصاویر و ویدئوها به شناخت بهتر اشتراکات فرهنگی ایران و ارمنستان کمک کرد.

محمد اسدی‌موحد رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان بر اهمیت چنین برنامه‌هایی برای تقویت روابط فرهنگی میان دو کشور تأکید و اعلام کرد که رایزنی فرهنگی آماده حمایت از برنامه‌های مشابه است.

معرفی سینمای کودک و ادبیات ایران با حضور عباس جهانگیری نویسنده سینمای کودک و نوجوان نیز بخش دیگری از این کارگاه آموزشی بود.

در این برنامه، جهانگیری به دعوت رایزن فرهنگی کشورمان، به بیان جایگاه سینمای کودک در ایران پرداخت و در خصوص تأثیر هنرمندان این حوزه، به‌ویژه عباس کیارستمی، مطالبی را عنوان کرد که مورد استقبال دانش‌آموزان قرار گرفت و با پرسش و پاسخ آنها همراه بود.

در پایان این مراسم دانش‌آموزان از نمایشگاه عکس که شامل تصاویری از فرهنگ، هنر و تاریخ ایران بود، بازدید کردند.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

 

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.