خانه کتاب ملی کویته علاقهمند به تجهیز کتابهای ایرانشناسی و زبان فارسی است
رئیس خانه کتاب ملی کویته پاکستان در دیدار با وابسته فرهنگی کشورمان از علاقهمندی مراجعین این مجموعه فرهنگی به مطالعه کتابهای ایرانشناسی و زبان فارسی خبر داد.
عبدالغفار، رئیس خانه کتاب ملی و سید ابوالحسن میری وابسته فرهنگی و مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در کویته دیدار کرد.
عبدالغفار ضمن معرفی خانه کتاب ملی به عنوان یکی از بزرگترین و معروف ترین کتابفروشیهای ایالت بلوچستان، گفت: در سالهای اخیر مشتریان زیادی از جمله کتابخانهها و دانشگاهها در داخل و خارج از شهر کویته از خانه کتاب ملی، کتاب خریداری کردهاند و در آینده نه چندان دور، دانشگاههای ایالت بلوچستان نیز در صف خرید از این کتابفروشی قرار خواهند گرفت.
وی افزود: خانه کتاب ملی جدیداً شعبه سوم خود را در منطقه بزرگ نظامی شهر کویته «معروف به کنت» آغاز کرده است و ظرفیت بسیار خوبی برای ارائه کتب مختلف و متنوع در این شعبه وجود دارد.
رئیس خانه کتاب ملی اظهار داشت: اکثر مردم و مراجعین خانه کتاب ملی به خاطر نداشتن اطلاعات درست و کافی درباره ایران دچار کنجکاوی و سوء تفاهم هستند. از یک سوء رسانههای غربی چهره وحشتناک و عقب مانده از ایران برای آنان ترسیم کرده و از طرفی، دستاوردهای علمی و تسلیحاتی و پیشرفت چشمگیر اقتصادی و زیرساختی ایران را که در شبکههای مجازی میبینند، شگفت زده میشوند.
وی ادامه داد: مراجعین خانه کتاب ملی علاقه شدیدی به مطالعه کتابهای ایرانشناسی و زبان فارسی از خود نشان میدهند که متأسفانه این نوع کتابها در کویته وجود ندارد.
عبدالغفار با اشاره به درخواست روزافزون مشتریان و مخاطبین اعلام کرد که گوشه فارسی را در شعبه جدید این کتابفروشی اختصاص داده و حالا منتظر است که کتب فارسی در این گوشه ارائه شود، اما انتشارات و مرجعی در پاکستان وجود ندارد که به آن اندازه کتاب فارسی و ایرانی به این کتابفروشی ارسال کند.
رئیس کتابفروشی خانه کتاب ملی از مسئول خانه فرهنگ ایران درخواست کرد که در خصوص معرفی ایشان به ناشران معروف ایرانی کمک کند تا ایشان بتواند از این ناشران به قیمت مناسب کتاب های مورد نیاز خود را خریداری کند.
سید ابوالحسن میری، وابسته فرهنگی و مسئول خانه فرهنگ ایران در کویته ضمن استقبال از پیشنهاد و آمادگی خانه کتاب ملی برای توزیع و فروش کتابهای ایرانی در ایالت بلوچستان، گفت: سالانه بیش از ۱۱۵ هزار عنوان کتاب در بیش از ۱۲۰ میلیون نسخه در ایران منتشر میشود و ناشران ایرانی از توزیع و فروش کتابهایشان در کشورهای دیگر به خصوص کشورهای همسایه از جمله پاکستان با توجه به علاقهمندی شدیدی که مردم پاکستان به ویژه ایالت بلوچستان نسبت به مطالعه کتابهای ایرانی و فارسی دارند، استقبال میکنند.
وی پیشنهاد کرد: اگر خانه کتاب ملی آمادگی دارد، میتواند به عنوان نماینده انحصاری ناشران بزرگ ایران در پاکستان برای توزیع کتابهای ناشران ایرانی به زبانهای مختلف از مبداً کویته به سراسر پاکستان فعالیت کند.
میری همچنین، آمادگی خانه فرهنگ ایران را برای برگزاری نمایشگاه مشترک کتابهای ایرانی با همکاری خانه کتاب ملی، در شهر کویته و دیگر شهرهای ایالت بلوچستان اعلام داشت.
روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی