• 1403/12/08 - 08:16
  • 157
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تقدیر از معلم بنگلادشی راه یافته به مرحله نیمه نهایی «جایزه معلم» بنیاد برهان

رکن الزمان انصاری معلم راه یافته از کشور بنگلادش به مرحله نیمه نهایی «جایزه معلم» بنیاد برهان از سوی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در داکا تقدیر شد.

رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در داکا با دعوت از رکن الزمان انصاری معلم راه یافته از کشور بنگلادش به مرحله نیمه نهایی «جایزه معلم» بنیاد برهان، از وی بابت تلاش‌ها و مجاهدت‌های خیرخواهانه در امر آموزش به آوارگان مسلمان روهینگیا در اردوگاه کاکس بازار این کشور تقدیر و تشکر به عمل آورد و لوح یادبود و پاداش نقدی به این معلم خیر و مبتکر اعطا کرد.

دومین دوره جایزه معلم اخیرا از سوی بنیاد برهان و با همکاری وزارت آموزش و پرورش کشورمان در تهران برگزار شد و در بخش بین‌الملل که رکن الزمان انصاری از بنگلادش به مرحله نیمه نهایی راه یافته بود، یک معلم اهل کراچی پاکستان را به عنوان نفر برتر در بخش بین‌الملل معرفی و لوح تقدیر و جایزه نقدی به وی اعطا کرد.

سیدرضا میرمحمدی رایزن فرهنگی کشورمان در بنگلادش در دیدار با رکن الزمان انصاری، تلاش و فعالیت وی در ارائه خدمات آموزشی داوطلبانه به کودکان خانواده‌های آوارگان مسلمان روهینگیا را که در نتیجه جنگ داخلی در میانمار به بنگلادش پناهنده شده و در اردوگاه مرزی کاکس بازار در شهرستان چیتاگنگ این کشور اسکان داده شده‌اند، مصداق مجاهدت آموزشی، ابتکار و خلاقیت در این عرصه دانست و این حرکت را الگو و نمونه برای کسانی که دغدغه فعالیت در این عرصه ها و میدان ها دارند، عنوان کرد.

رکن الزمان انصاری که اهل شهر راجشاهی بنگلادش است، در سال‌های پس از 2017 میلادی که موج گسترده‌ای از مسلمانان روهینگیا در نتیجه جنایت‌ها و نسل کشی گروه‌های افراطی و نژاد پرست میانمار و به دنبال آتش زدن خانه‌ها و کشتار زنان و کودکان خود به کشور بنگلادش پناهنده شدند، در اردوگاه محل اسکان آنان حضور پیدا کرد و با مشارکت و همکاری دوستان و همفکران خود نسبت به برگزاری کلاس‌های آموزشی و تاسیس یک باب مدرسه برای فزرندان این خانواده‌های آواره اقدام کرد.

فعالیت مجاهدانه و خیرخواهانه وی و دوستانش در این امر حتی مورد توجه مجامع و محافل بین‌المللی قرار گرفت و سازمان‌های بشر دوستانه از وی تجلیل کردند.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.