زمینههای تقویت همکاریهای دانشگاهی میان ایران و عراق بررسی شد
در جریان دیدار مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با رایزن فرهنگی کشورمان در بغداد، ظرفیتهای موجود و زمینههای تقویت همکاریهای علمی ـ دانشگاهی و فرهنگی میان دو کشور بررسی شد.
«حضرت فاطمه(س) الگوی همه زمانهاست»- رایزن فرهنگی کشورمان در بنگلادش
میرمحمدی در جمع اساتید و دانشجویان دانشگاه داکا اظهار داشت: حضرت فاطمه زهرا(س) الگوی تمام نشدنی و متعلق به همه زمانهاست.
فارسی و پشتو؛ حفاظت به جای رقابت
رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کابل در یادداشتی، نوشت: زبان پشتو سرشار از کلمات زیبایی است که از زبان فارسی به آن راه پیدا کرده است، زبان فارسی حافظ زبان پشتوست و نه رقیب آن! این دو زبان برای قرنها کنار یکدیگر زیسته و به یکدیگر کمک کردهاند.
«خواستار تداوم همکاریهای فرهنگی و علمی با ایران هستیم»- رئیس کتابخانه ملی قزاقستان
سرکنسول و وابسته فرهنگی و رئیس خانه فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آلماتی قزاقستان با خانم بخت جمال اسپانوا رئیس و معاونان کتابخانه ملی قزاقستان دیدار و گفتوگو کردند.
«آماده همکاری برای مرمت مسجد کبود ایروان هستیم»- صالحیامیری
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی جمهوری اسلامی ایران در بازدید از مسجد کبود ایروان، تأکید کرد: آمادگی داریم در زمینه مرمت این بنای ارزشمند، اقدام جدی و عملی انجام دهیم.
«زبان فارسی در پاکستان به اصالت و هویت ملی گره خورده است»- گفتوگو
زبان فارسی، با تکیه بر حضور و اثرگذاری دیرینه اش در شبه قاره هند، همچنان بهعنوان ابزاری کارآمد در توسعه روابط فرهنگی و اجتماعی میان ایران و پاکستان مطرح است؛ برهمین اساس وابسته فرهنگی ایران در پیشاور بر ضرورت تلاش برای تقویت هرچه بیشتر زبان و ادبیات فارسی با راهکارهایی از جمله تبادل استاد در این کشور دارد.
چهارمین شماره پژوهشنامه دیپلماسی فرهنگی منتشر شد
چهارمین شماره پژوهشنامه دیپلماسی فرهنگی از سوی مرکز مطالعات راهبردی روابط فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی منتشر شد.
هماندیشی فرهنگی در تایلند؛ «خاندان بونناک به ایران سرزمین مادری خود افتخار میکند»
مهدی زارعبیعیب رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تایلند با هدف بررسی راهکارهای همکاری مشترک در حوزههای فرهنگی و گردشگری دو کشور با فعالان رسانهای و فرهنگی تایلند و دبیرکل انجمن خاندان بونناک دیدار کردند.
مستند یلدای ایرانی از تلویزیون ملی بوسنی و هرزگوین پخش شد
با توجه به ثبت جهانی آئین کهن یلدا از سال 1401 در فهرست میراث ناملموس یونسکو، معرفی ویژه این آئین ایرانی در دستور کار رایزنی فرهنگی کشورمان در بوسنی و هرزگوین قرار گرفته است.