معرفی فرهنگ، غذا و صنایع دستی ایران در دانشگاه مدی پل استانبول
فرهنگ، غذا و صنایع دستی ایران با همکاری نمایندگی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در استانبول در جشنواره دانشجویی دانشگاه مدی پل استانبول معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نمایشگاه معرفی اقلام فرهنگی ایران، آداب و سنن و غذاهای ایرانی با حضور دانشجویان ایرانی و سایر کشورهای جهان در دانشگاه مدی پل استانبول برپا شد.
دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در دانشگاه مدی پل با همکاری نمایندگی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در استانبول در جشنواره دانشجویی برای معرفی فرهنگ کشورهای مختلف شرکت کردند .
در غرفهای که از سوی دانشجویان ایرانی برپا شده بود، تصاویری از آثار باستانی و مناظر طبیعی ایران، آثار نقاشی، صنایع دستی، غذاهای محلی و بروشورهای معرفی ایران به بازدیدکنندگان ارائه شد.
در این نمایشگاه، علاوه بر معرفی صنایع دستی ایران نظیر «خاتم کاری، گلیم ایرانی، ترمه بافی و میناکاری» غذاهای ایرانی به بازدیدکنندگان نمایشگاه عرضه شد.
شایان ذکر است، بازدیدکنندگان این نمایشگاه نیز با جاذبههای گردشگری و تاریخی کشورمان در شهرهای مختلف آشنا شدند.
انتهای پیام/
نظر خود را بنویسید.