معرفی سینمای ایران به بخش خصوصی و شرکتهای توزیع فیلم ژاپن
با هدف افزایش سهم ایران در بازارهای فیلم ژاپن کنفرانس خبری و مراسم اکران فیلم ایرانی به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در توکیو و شرکت ژاپنی توزیع فیلم فلق در توکیو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، این مراسم با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در توکیو و شرکت پخش و توزیع فیلم فلق در توکیو و با حضور سفیر کشورمان و دعوت از سایر گروههای توزیع فیلم علاقهمندان و منتقدین سینمای ایران برگزار شد.
در ابتدای این مراسم سرود ملی و کلیپی از سینمای ایران پخش شد و سفیر جمهوری اسلامی ایران در ژاپن نیز به حضار خیرمقدم گفت.
سعادتقلی پورآذر، رایزن فرهنگی ایران در سخنانی، به مقایسه تطبیقی سینمای ایران و ژاپن و ذکر تشابهات بسیاری از این دو سینما پرداخت و گفت: خانواده و حفظ اصالت آن در فیلم، مهمترین ویژگی سینمای ایران است. سینمای ایران سینمایی عاری از زرق و برقهای مدرن و حفظ سنتهای اصیل اجتماعی و فرهنگی است.
وی ادامه داد: ابتذال جایی در فیلم و سینمای ایران ندارد، ضمن آنکه تنوع بالایی دارد و تقریبا برای هر مخاطبی در دنیا به ویژه ذائقه فیلم ژاپنی مناسب است.
رایزن فرهنگی کشورمان اظهار داشت: در برنامه تحولی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی حضور در زیست بومهای جدید فرهنگی و افزایش سهم ایران در شبکه فرهنگی کشوهای میزبان اهمیت قابل توجهی دارد. با توجه به ذائقه فرهنگی کشور ژاپن، حفظ ارزشهای پایدار خانوادگی و اصالت هویتی، توجه به نقش گروههای مرجع اجتماعی و ... ، فیلمهای ایرانی میتوانند جایگاه مناسبی در این کشور داشته باشند.
وی تأکید کرد: امیدواریم روابط دو کشور در حوزه فیلم و سینما روز به روز توسعه پیدا کند چرا که فیلم، بدون واسطه ملتها را به هم پیوند میدهد.
سعادتقلی پورآذر ادامه داد: جهت حمایت از فیلمهای ایرانی و حضور در پلتفرمهای جدید پخش و توزیع فیلم در ژاپن به خصوص پخش اینترنتی و خانگی، مذاکراتی با بخشهای خصوصی انجام شده و ایران آمادگی کامل دارد تا شرکتهای تولید فیلم را به طرفهای ژاپنی معرفی کند.
رایزن فرهنگی کشورمان با اشاره به برگزاری جشنواره فیلم ایران در توکیو گفت: این جشنواره در دو بخش مقاومت و ایثارگری و فیلمهای اجتماعی خواهد بود و در دو شهر هیروشیما و توکیو برگزار میشود.
وی تأکید کرد: این جشنواره فرصت مناسبی برای تکمیل این جلسه خواهد بود و امیدواریم دیدارهای چهره به چهره فعالان سینمایی دو کشور سهم فیلم در سبد سینمایی را افزایش دهد.
شایان ذکر است، در این مراسم 80 تن از شخصیتهای فرهنگی ژاپن از جمله رئیس انجمن دوستی ژاپن – ایران خانم «کاگه یاما»، منتقد فیلم «سوزوکی» و «بهزادی» کارشناس فیلم ایران ژاپن نیز حضور داشتند.
انتهای پیام
نظر خود را بنویسید.