رایزن فرهنگی کشورمان در اندونزی تأکید کرد:
لزوم همکاری اتحادیه رسانههای جهان اسلام برای مقابله با سیاه نمایی رسانههای غربی
ابراهیمی گفت: همکاری اتحادیه رسانههای جهان اسلام برای مقابله با تحریف و سیاه نمایی رسانههای غربی از الزمات امروز جهان اسلام است .
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، محمد بروجردی، سفیر و محمدرضا ابراهیمی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی با مسئولان و اعضای شورای اتحادیه رسانههای سایبری اندونزی دیدار و گفتوگو کردند.
بروجردی در سخنانی، با اشاره به جنایات اسراییل در غزه گفت: جمهوری اسلامی ایران تنها کشوری است که در مقابل اسراییل ایستاده و پاسخ محکمی هم به شرارتهای آن رژیم اشغالگر داده است.
وی افزود: ایران با پاسخ محکم به اسراییل این پیام را به دنیا مخابره کرده که در برابر هرگونه تعدی پاسخ محکمی خواهد داد.
در ادامه این دیدار، نسبت به همکاری اتحادیه رسانههای جهان اسلام با هدف مبارزه با تحریف رسانههای غربی از الزمات امروز جهان اسلام تأکید شد.
فردوس، رئیس اتحادیه سایبری و رسانههای اندونزی در خصوص فعالیتهای این اتحادیه توضیحاتی ارائه داد و گفت: اتحادیه رسانههای سایبری اندونزی یک نهاد سازمانی است که بر رسانهها نظارت میکند. این اتحادیه در 7 مارس 2017 در بانتن تأسیس شد. اتحادیه رسانههای سایبری اندونزی بر اساس این ایده راهاندازی شده که آزادی مطبوعات و رسانهها برای ایجاد یک نظم زندگی دموکراتیک برای تحقق یک جامعه عادلانه ضروری است.
وی با تقدیر و تمجید از جمهوری اسلامی ایران در پاسخ و حمله به اسرائیل گفت: ایران تنها کشوری بود که در برابر تجاوز صهیونیستها ایستاد و ما با افتخار از ایران عزیز حمایت میکنیم.
ابراهیمی، رایزن فرهنگی کشورمان در اندونزی تأکید کرد که خبرگزاریها و شبکههای مجازی در ایران با نشر محتواهای مختلف آزادانه مشغول فعالیت هستند. رسانههای جهان اسلام یک وظیفه مهم را دارند و آن اینکه با تحریف، سیاه نمایی و دروغ پردازیهای رسانههای غربی اسیر و مجذوب نشوند .
وی بیان کرد: در چند روز اخیر بالغ بر 600 دانشجو و استاد دانشگاهها در دفاع از انسانیت و مردم مظلوم غزه دستگیر و اخراج شدهاند. راهبرد و استراتژی غربیها خصوصا آمریکا در دفاع از اسراییل از هیچ کمکی دریغ نکردهاند.
خانم رتنو اینتانی، مسئؤل بخش همکاری بینالمللی اظهار داشت: فرصتهایی برای همکاری در زمینههای مختلف میان رسانههای اندونزی و ایران وجود دارد از جمله آن میتوان به تبادل علم و تجربه، اخبار، فناوری، فیلم در ابعاد تولید آن، بازبینی و خلاصه نویسی و ... اشاره کرد.
انتهای پیام/