با اهدای گواهینامه؛
فارسیآموزان مدرسه چاروی سنگال تجلیل شدند
دوره آموزش زبان فارسی با اهدای گواهینامه به فارسیآموزان برتر مدرسه Ndiawar Diagne منطقه «چاروی» داکار پایان یافت.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در چارچوب برنامه مصوب «حمایت از فعالیتهای فرهنگی کلوب زبان فارسی»، رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سنگال، مراسم جشن پایان دوره آموزش زبان فارسی در مدرسه Ndiawar Diagne منطقه «چاروی» داکار را برگزار کرد.
در این مراسم، تعداد 21 دانش آموز دوره راهنمایی، گواهینامه دوره آموزش زبان و تمدن فارسی را برای سال تحصیلی 2024-2025 دریافت کردند.
شیخ «فالو بوسو» دعای افتتاح مراسم را قرائت کرد و «ممدو مختارگی» عضو انجمن دوستی و هماهنگ کننده فعالیتهای کلوب مذکور، ضمن تقدیر از خدمات جمهوری اسلامی ایران به کشور سنگال در زمینههای مختلف آموزشی و فرهنگی و اقتصادی؛ بر نقش رایزنی فرهنگی کشورمان به عنوان نماینده «بنیاد سعدی» در مسیر و روند توسعه فعالیتهای کلوب زبان فارسی در جهت آموزش زبان فارسی بین دانش آموزان سنگالی پرداخت.
«عبدو کریم انجای» رئیس مدرسه جاور جان از تلاش فراگیران و زحمات «حسن چاو» مدرس زبان فارسی تقدیر و برای پیشرفت آنان در تحصیل و دانش آموزی آرزوی موفقیت کرد.
در بخشی از مراسم، برخی دانش آموزان و فراگیران زبان فارسی به خوشامدگویی و دکلمه اشعار فارسی در خصوص ایران و موضوع دانش پرداختند.
علیرضا وزین، رایزن فرهنگی کشورمان با اشاره به اهمیت زبان فارسی گفت: از رهگذر فراگیری زبان فارسی، پنجره و افق جدیدی برای شما گشوده میشود و میتوانید با جهان بینی و فرهنگ جدید آشنا شوید.
وی افزود: فرهنگ ادبی ایران از لحاظ مشابهت در برخی اسطورهها با ادبیات سنتی و شفاهی سنگال دارای نقاط مشترکی است: برای مثال آنچه که به عنوان نبرد «رستم و اسفندیار» در شاهنامه فردوسی که از مفاخر زبان فارسی است، ترسیم شده، با افسانه پهلوان «سونجاتا کیتا و سائوموره» نزدیک است و نزاع بین خوبی و بدی را به نمایش میگذارد و هر دو قهرمان با فرد روئین تن و شکست ناپذیر روبرو هستند که بالاخره بر وی پیروز میشوند.
وزین اظهار داشت: هرچند شاهنامه فردوسی به تاریخ و داستان جنگ و درگیری میپردازد و هدف اصلی فردوسی در این روایات، مذموم شمردن جنگ و تأکید بر صلح و دوستی بین ملتهاست.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که در آینده دانش آموزان بتوانند با پشتکار و توانمندی بیشتری به زبان فارسی مسلط شده و بتوانند برای ادامه تحصیل به دانشگاههای ایران اعزام شوند.
عسگری، سفیر کشورمان در سنگال به پیشینیه بیش از پنجاه سال روابط ایران و سنگال اشاره کرد و این موضوع را فرصتی برای هر دو کشور دانست که تا در زمینههای مطالعاتی، آموزشی، اقتصادی، تجاری، انتقال اطلاعات دانش بنیان در بخش توسعه ای اقدام صورت پذیرد.
وی با اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای مشارکت و همکاری بیشتر با کشور سنگال گفت: از آنجا که اکثر دانش آموزان دختر این مدرسه بسیار علاقهمند و فعال برای فراگیری زبان فارسی هستند، به نوبه خود بسیار جای خوشحالی است و امیدوارم در آینده شاهد رشد و شکوفایی بیشتر آنان در زمینه تحصیلات عالی باشیم که تأثیر بسزایی در روند توسعه جامعه سنگال ایفا خواهند کرد.
در بخش پایانی این مراسم، به فراگیران زبان فارسی گواهینامه پایان دوره از سوی میهمانان اعطا و به افراد برتر دوره هدایایی به رسم یادبود اهدا شد.
انتهای پیام/
نظر خود را بنویسید.