سردر دانشکده شرقشناسی ایروان مزین به «هنر و کاشیکاری ایرانی» شد
سردر دانشکده شرقشناسی دانشگاه دولتی ارمنی - روسی اسلاونی ایروان مزین به «هنر و کاشیکاری ایرانی» شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ایروان و با همکاری دانشگاه هنر اسلامی تبریز، سردر دانشکده ارمنی ـ روسی دانشگاه اسلاونی با حضور ظهوری، سفیر و محمدعلی کیانی، سرپرست رایزنی فرهنگی کشورمان، اساطوریان، رئیس دانشکده شرقشناسی دانشگاه اسلاونی و معاون بینالملل دانشگاه اسلاونی، اساتید و دانشجویان رشته ایرانشناسی با هنر و کاشیکاری ایرانی، نصب و رونمایی شد.
دانشگاه دولتی روسی - ارمنی اسلاونی بر اساس توافقی که میان دولت جمهوری ارمنستان و فدراسیون روسیه با رعایت شرایط و ضوابط احداث و تأسیس در 29 آگوست سال 1997 برقرار شده است، تأسیس شد و تحت عنوان دانشگاه روسی - ارمنی ایروان شروع به کار کرد.
دانشگاه روسی ـ ارمنی ایروان، بر اساس موافقتنامه 1997 دولتهای روسیه و ارمنستان تأسیس شده است. اولین دوره پذیرش دانشجوی دانشگاه در سال 1999 انجام و پذیرش دانشجویان تحصیلات تکمیلی از سال 2002 آغاز شده است. مدیریت دانشگاه به صورت مشترک بین دو کشور انجام میشود و در هر دو کشور از اعتبار برخوردار است.
به سبب نقش تعریف شده برای این دانشگاه در روابط دانشگاهی بین دو کشور، دانشگاه به جذب دانشجویان خارجی به ویژه ارامنه خارج از ارمنستان و نیز اتباع کشورهای مشترکالمنافع توجه دارد. از سال 2015، بخش ارمنی در این دانشگاه فعال شده است. زبان اصلی آموزش در دانشگاه روسی است و تحصیل بر اساس استانداردهای کشور روسیه انجام میشود.
ساختار دانشگاه با الگو گرفتن از ساختار آکادمی ملی علوم ارمنستان طراحی شده و مؤسسه شرقشناسی دانشگاه از سال 2016 فعالیت خود را آغاز کرده و در زمینههای ایرانشناسی، ترکشناسی، عربشناسی و هندشناسی، به زبانهای تحصیل روسی و ارمنی مشغول فعالیت است.
فعالیت آموزشی و پژوهشی در این مؤسسه بر موضوعات تاریخ، زبان و گویشها، ادیان و مذاهب، مسائل سیاسی منطقهای و بینالمللی، مسائل سیاسی و مسائل اقتصادی مناطق مورد مطالعه (آسیای غربی، قفقاز، آسیای مرکزی، آفریقای شمالی و شبه قاره هند) متمرکز است.
این مؤسسه از نظر سازماندهی و اجرای برنامههای سمینار و همایشهای علمی بینالمللی امکانات و تجربه زیادی دارد.
مؤسسه شرقشناسی دانشگاه اسلاونیک، چندین نشریه معتبر از جمله نشریه «ایران و قفقاز»، سالنامه «قفقاز و کاسپین»، مجله «پژوهشهای زبانی ادبی قفقاز و کاسپین» و نیز نشریه ارمنی «ایران نامه» را منتشر میکند.
انتهای پیام/
نظر خود را بنویسید.