رهبران دینی پاکستان بر پیروی از سیره پیامبر(ص) و پیام عاشورا تأکید کردند
جمعی از رهبران دینی و اندیشمندان پاکستان در کنفرانس بزرگ وحدت اسلامی در اسلام آباد، بر اهمیت پیروی از سیره پیامبر اکرم(ص) و پیام عاشورا به عنوان راهی برای ایجاد وحدت و عدالت در دنیای امروز تأکید کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در این کنفرانس که با عنوان «پیامبر(ص) ما را تحت پرچم حسین متحد میکند» به همت «بنیاد امام حسین برای گفتوگو و صلح» از زیر مجموعههای عتبه حسینی برگزار شد، جمع کثیری از رهبران، علما و اندیشمندان شیعه و سنی پاکستان پیرامون اهمیت وحدت امت اسلامی و نقش پیامبر اکرم(ص) در ایجاد همبستگی میان مسلمانان گفتوگو کردند.
آنان اعلام کردند: آموزههای پیامبر(ص) و وقایع عاشورا، میتواند بهترین الگو برای مقابله با چالشهای کنونی جهان اسلام از جمله بحرانهای سیاسی و انسانی مانند وضعیت غزه باشد.
رهبران مذهبی پاکستان با بیان اینکه پیروی از آموزههای حضرت محمد(ص) و امام حسین(ع) میتواند به عنوان راهی برای کاهش اختلافات میان مسلمانان و تقویت همبستگی اسلامی مورد استفاده قرار گیرد بیان کردند: امت اسلامی امروز با چالشهای جدی مانند بحرانهای سیاسی، نظامی و انسانی به ویژه جنایات ضد انسانی رژیم صهیونیستی در غزه مواجه است که تنها راه مقابله با این مشکلات تحقق وحدت میان تمامی مسلمانان و پیروی از آموزههای پیامبر اسلام(ص) و امام حسین(ع) است.
جمهوری اسلامی ایران پرچمدار وحدت در جهان است
مجید مشکی، رایزن فرهنگی ایران، صاحب زاده ابوالخیر زبیر، رئیس شورای همبستگی ملی پاکستان، علامه راجا ناصر عباس، عضو مجلس سنا و رئیس حزب مجلس وحدت مسلمین پاکستان، پیر نورالحق قادری، وزیر امور مذهبی سابق پاکستان، امین شهیدی، رئیس حزب امت واحده، رهبران شورای علمای شیعه و دهها نفر دیگر از علمای برجسته اهل سنت پاکستان در این کنفرانس سخنرانی کردند.
مشکی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران و رهبران آن در جهان کنونی پیروان صادق نبی مکرم اسلام هستند، افزود: امروز پرچمدار وحدت مسلمانان در همه جای جهان، جمهوری اسلامی ایران است و ایده هفته وحدت از سوی ایران اسلامی مطرح و پیگیری میشود.
رایزن فرهنگی کشورمان خاطرنشان کرد: دولتی که در جهان امروز در مقابل دشمنان اسلام و مسلمین شجاعانه قدعلم کرده و از مسلمانان در همه نقاط جهان به ویژه فلسطین دفاع میکند، جمهوری اسلامی ایران است.
وی ابراز امیدواری کرد که تمامی دولتهای اسلامی با الگو برداری از ایران برای دفاع از مظلومان غزه و فلسطین و وحدت امت اسلامی تلاش کنند.
ایرانیان مقیم اسلامآباد هفته وحدت را جشن گرفتند
به مناسبت فرارسیدن هفته وحدت و سالروز ولادت پیامبر عظیم الشأن اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) و بنیانگذار مکتب تشیع حضرت امام جعفر صادق(ع)، مراسم جشنی با حضور امیریمقدم، سفیر و مجید مشکی، رایزن فرهنگی کشورمان، معاون و جمعی از کارکنان سفارت و نهادهای مستقر در اسلامآباد و جمعی از ایرانیان مقیم و عاشقان اهل بیت(ع) برگزار کرد.
این مراسم که به همت رایزنی فرهنگی کشورمان در اسلامآباد با همکاری سفارت جمهوری اسلامی ایران در پاکستان برگزار شد، مشکی پیرامون شخصیت و زندگانی پیامبر اعظم(ص) و امام صادق(ع) سخنرانی کرد.
رایزن فرهنگی کشورمان اظهار داشت: وجود مقدس خاتم النبیین(ص) به سرنوشت انسانها توجه ویژهای داشت و بر همین اساس و مبتنی بر آیه قرآن مردم را در تعاملات اجتماعی به سه گروه تقسیم کرده و سفارش داشتند که با گروه اوّل با مهربانی و رأفت و عفو، با گروه دوم با توصیه به معروف و دعوت به کار خیر و با گروه سوم با اغماض و دوری از آنان برخورد داشته باشید و این امر میتواند درسی برای زندگی همه انسانها در طول تاریخ باشد.
در ادامه، علاوه بر نمایش کلیپهایی با موضوع معجزات میلاد النبی(ص)، مسابقات فرهنگی برگزار و برگزیدگان جوایزی به رسم یادبود اهداء شد.
همچنین، به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اسلامآباد مسابقه نقاشی و رنگ آمیزی با موضوع «رسول مهربانیها» ویژه کودکان و نوجوان برگزار شد.
در این مسابقه، نوآموزان و دانشآموزان مقاطع پیش دبستانی و ابتدایی در محل اجرای نقاشی و رنگ آمیزی حضور یافتند و پس از دریافت طرح های مربوط به رنگ آمیزی و یا اوراق نقاشی با یکدیگر به رقابت پرداختند.
در پایان پس از بررسی آثار توسط هیأت داوران، نقاشیها از لحاظ محتوایی و رنگ مورد بررسی قرار گرفت و با حضور امیریمقدم، سفیر جمهوری اسلامی ایران و مجید مشکی، رایزن فرهنگی کشورمان به برندگان مسابقه جوایزی اهداء شد.
رایزنی فرهنگی کشورمان در اقدامی دیگر، مسابقات مقاله نویسی و جمله نویسی سیره نبوی در فضای مجازی و نیز در یکی از کالجهای شهر اسلام آباد برگزار کرد.
در مسابقه مقاله نویسی از شرکت کنندگان خواسته شده بود که طی مقالهای کوتاه در موضوعات حمایت از مظلوم به ویژه مظلومان غزه و فلسطین، وحدت گرایی در منظر پیامبر(ص)، سیاست و عدل و انصاف در حکومت نبوی، نظر اسلام در ارتباط با دیگر ادیان و مذاهب، نظر خود را اعلام کنند.
همچنین در مسابقه جمله نویسی، شرکت کنندگان میتوانستند در جملهای کوتاه این عبارت را تکمیل کنند: «اگر پیامبر امروز در میان ما بود ... »
در پایان، هیأت داوران مستقر در رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اسلام آباد با برگزاری نشستهای نقد و بررسی، نفرات برتر هر یک از مسابقات را انتخاب و جوایز آنان اهدا شد.
نظر خود را بنویسید.