-->
logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1402/02/28 - 09:15
  • 480
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دیدار با محقق کنیایی

کیهومبا خواستار یک رویکرد مشارکتی شد که در آن زن و شوهر با هم کار کنند تا از رفاه و تربیت خوب فرزندانشان اطمینان حاصل کنند

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ،این دیدار به پاس تشکر در خصوص شرکت ایشان در وبینار منطقه ای شرق آفریقا با مشارکت نمایندگیهای فرهنگی ج.ا.ایران ( تانزانیا – کنیا و اوگاندا ) تحت عنوان «نقش زن در تحکیم بنیان خانواده» که در روز دوشنبه 25 اردیبهشت 1402 و همت رایزنی فرهنگی ج.ا. ایران در دارالسلام - تانزانیا برگزار شد. این وبینار از طریق پلتفرم آنلاین Google meet پخش و ضبط گردید.

وبینار منطقه ای شرق آفریقا با مشارکت رایزنیهای فرهنگی ج.ا.ایران در تانزانیا - کنیا و اوگاندا تحت عنوان «نقش زنان در تحکیم بنیان خانواده» به صورت آنلاین از طریق پلتفرم Google Meet برگزار شد. این رویداد توسط رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تانزانیا سازماندهی و میزبانی شد. در این وبینار شرکت کنندگانی از کنیا، اوگاندا و تانزانیا که همگی دانش پژوهان در رشته های مربوطه خود هستند، در این وبینار شرکت کردند.

خانم مرسی کیهومبا از دانشگاه بین المللی لیبرتی توسط رایزنی فرهنگی ج.ا.ایرا در نایروبی برای ارائه در طول وبینار دعوت شد. سخنرانی او در خصوص « تغییر نقش های زنان در خانواده و چگونگی تغییر تعریف خانواده در طول زمان به دلیل تأثیرات جهان در حال تغییر و غرب زدگی » متمرکز بود.

دکتر کیهومبا خاطرنشان کرد که تعریف سنتی خانواده متشکل از پدر، همسر و فرزند به گونه‌های دیگری مانند مادران مجرد، پدران مجرد و روابط مادر و فرزند از طریق مادر جایگزین گسترش یافته است. او خاطرنشان کرد که زنان برای تکمیل آنچه که شوهران برای حمایت از خانواده خود به سر میز می آورند، مسئولیت های بیشتری را بر عهده گرفته اند. این امر باعث شده است که زنان برای حمایت مالی از خانواده خود وارد مشاغلی شوند که قبلاً تحت سلطه مردانه در نظر گرفته می شد.

با این حال، دکتر کیهومبا همچنین اذعان کرد که این نقش ها و مسئولیت های جدید با چالش هایی همراه است. به عنوان مثال، زمانی که زنان مشغول کار هستند، کودکان ممکن است تحت مراقبت مراقبان خانگی قرار گیرند که ممکن است به طور موثر ارزش ها و آموزه های مورد نیاز را در آنها القا نکنند.

همچنین برخی از شوهران از وظایف خود غفلت کرده و بار تربیت خانواده را به عهده همسران گذاشته و از کارهای خانه که همسران در خانه انجام می دهند دلخور هستند.

دکتر کیهومبا در پایان بر اهمیت دست در دست هم دادن زن و شوهر در تربیت خانواده تاکید کرد. او گفت که تشکیل خانواده یک وظیفه متقابل و اساسی است که باید بین هر دو والدین مشترک باشد. 

دکتر کیهومبا خواستار یک رویکرد مشارکتی شد که در آن زن و شوهر با هم کار کنند تا از رفاه و تربیت خوب فرزندانشان اطمینان حاصل کنند.

در پایان جلسه سرپرست رایزنی فرهنگی   از ارائه بصیرانه و مشارکت فعال خانم دکتر مرسی کیهومبا تشکر و قدردانی کرد. وی همچنین از همکاری مستمری که در سالهای حضور در دانشگاه نایروبی با رایزنی فرهنگی داشت تشکر کرد. وی از طرف رایزنی فرهنگی به خاطر کمک ارزشمندش در وبینار با هدیه ای به وی قدردانی کرد.

 

 

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved