«مولانا در پیوند فرهنگی و معنوی میان انسانها نقش مهمی دارد»- رئیس دانشگاه راه سعادت افغانستان
احمد مسعود نوید در جمع نخبگان و شخصیتهای علمی و فرهنگی ایران و افغانستان گفت: مولانا نهتنها یک شاعر، بلکه یک پیامآور عشق و انسانیت است که میتواند ما را در مراحل گوناگون زندگی معنوی، یاری کند.
آیین بزرگداشت شیخ احمد قمی در تایلند برگزار شد
آیین بزرگداشت شیخ احمد قمی، از پیشگامان روابط فرهنگی میان ایران و تایلند با حضور مقامات عالیرتبه ایرانی و تایلندی، اساتید دانشگاهی، پژوهشگران و علاقهمندان در مزار شیخ احمد قمی در شهر آیوتایا برگزار شد.
ظرفیتهای فرهنگی ایران در شبکه «آرمان تی وی» پاکستان تبیین شد
رایزن فرهنگی کشورمان، ظرفیتهای فرهنگی جمهوری اسلامی ایران را در شبکه «آرمان تی وی» پاکستان تبیین و معرفی کرد.
سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی جنایات پاراچنار را محکوم کرد
سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در واکنش به وقوع جنایات اخیر علیه شیعیان پاراچنار، بیانیهای صادر کرد.
ایران مقام نخست نمایشگاه بینالمللی انتشارات و چاپ قزاقستان را از آن خود کرد
کتاب «گنجینه فرش ایران» در بخش آثار معرفی کشورها در نمایشگاه بینالمللی انتشارات و چاپ قزاقستان بهعنوان بهترین اثر، مقام نخستین را از آن خود کرد.
«در انتظار حضور هنرمندان ایرانی هستیم»- رئیس موزه سر سید احمد خان اسلامآباد
جمال شاه با بیان اینکه هنر ایرانیان نزد جهانیان مشهور و معروف است، اظهار داشت: در انتظار حضور هنرمندان ایرانی در بخشهای مختلف سینما، تئاتر، موسیقی و نقاشی در پاکستان هستیم.
سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به دنبال تحقق دغدغه مقام معظم رهبری است
رئیس مرکز برنامهریزی، نوسازی اداری و فناوری اطلاعات سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به اجرای برنامههای تحولگرای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در حوزه روابط و امور فرهنگی بینالمللی اشاره کرد و گفت: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به دنبال تحقق دغدغه مقام معظم رهبری است.
«جلوههایی از تمدن شرق در آثار تاریخی سوریه وجود دارد»- وزیر فرهنگ سوریه
دیاله برکات در دیدار با سفیر و رایزن فرهنگی کشورمان در سوریه اظهار داشت: دو کشور ایران و سوریه مشترکات مختلف فرهنگی دارند و در آثار تاریخی سوریه، جلوههایی از تمدن شرق به ویژه ایران وجود دارد.
شباهتهای مدارس شبانهروزی اندونزی با حوزههای علمیه ایران
رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی در گزارش جدید خود به بررسی مدارس شبانهروزی اندونزی «پسانترنها» و شباهتهای آن با حوزههای علمیه ایران پرداخته است. این مقاله با هدف بررسی و مقایسه ساختار، اهداف، برنامههای آموزشی و نقشهای اجتماعی و فرهنگی این دو نهاد، درک عمیقتری از نحوه عملکرد و تأثیرات آن ها در جوامع خود ارائه میدهد.