logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1401/05/05 - 20:29
  • 620
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی:

آشنایی رایزنان فرهنگی با صنایع‌دستی به معرفی بیشتر ایران کمک می‌کند

مریم جلالی در دهمین اجلاس رایزنان فرهنگی ایران در خارج از کشور گفت: صنایع‌دستی ایران گنجینه ارزشمندی است که آشنایی رایزن‌های فرهنگی و دیپلمات‌ها با صنایع‌دستی می‌تواند به معرفی هرچه بهتر و بیشتر ایران کمک می‌کند.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مریم جلالی، معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شامگاه امروز (۵ مردادماه) در جمع رایزنان فرهنگی ایران در خارج از کشور اظهار داشت: کالای فرهنگی و صنایع خلاق راه نفوذ است. صنایع‌دستی ما نماد هویتی ما و سلول‌های فرهنگ هستند و آفرینش‌های هنری که در صنایع‌دستی وجود دارد، در تمام دنیا بی‌نظیر است.
وی بیان کرد: صنایع‌دستی اقتصاد هویت بنیان ما است و ما می‌توانیم از این طریق باب گفت‌وگو را باز کنیم. رایزن‌های فرهنگی و اهالی خانه فرهنگ این حس هویت را می‌توانند با کالاهای فرهنگی و صنایع‌دستی گره بزنند و برایش قصه تولید کنند.
جلالی افزود: ما کالاهایی تولید می‌کنیم که روایت‌گر هنر مردمان این سرزمین است و معرفی آن‌ها از سوی رایزن‌های فرهنگی می‌تواند باعث شود تا افراد خارج از کشور با ظرفیت‌های ایران بیش از پیش آشنا شوند.»
معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اذعان کرد: از ۴۰۰ اثر ثبت‌شده صنایع‌دستی، ۲۹۹ رشته متعلق به ایران است که نیازمند معرفی هرچه بیشتر هستند.
وی تاکید کرد: رایزنان فرهنگی می‌توانند سفیران فرهنگی ما باشند که در شبکه تولید تا فروش و صادرات این محصولات فرهنگی به ما کمک کنند، چرا که صنایع‌دستی ساحت فرهنگی، ساحت اقتصادی و ساحت سیاسی به حساب می‌آید.
جلالی در عین حال، گفت: صنایع‌دستی از میراث‌فرهنگی و گردشگری جدا نیست، بنابراین از زندگی هم جدا نیست. آشنایی شما رایزن‌های فرهنگی با این محصولات فرهنگی می‌تواند به معرفی هرچه بیشتر این ظرفیت‌ها به جهانیان کمک کند.
وی مطرح کرد: تنوع آثار صنایع‌دستی ما بسیار زیاد است و شما می‌توانید روایت‌گر ظرفیت‌های این تحفه‌ها و هدیه‌ها نه به‌عنوان یک کالای تزئینی بلکه به‌عنوان یک کالای زیستی باشید و آن‌ها را به دنیا معرفی کنید.
معاون صنایع‌دستی کشور خاطرنشان کرد: از شرق نقشه تا غرب نقشه تنوع داریم، این بسیار مهم است.
وی اذعان کرد: خودسازی، جامعه‌سازی و تمدن‌سازی سه نکته مهمی است که در گام دوم انقلاب از سوی مقام معظم رهبری مطرح شده و معرفی صنایع‌دستی ایرانی و کالاهای فرهنگی و هنرهای سنتی می‌تواند به تحقق این سه نکته کمک کند.»
جلالی در پایان سخنانش، گفت : گفتمانی باید در خارج از مرزها شکل گیرد تا بر اساس درخواست آن‌ها بتوانیم هنرهای سنتی و صنایع‌دستی را به دنیا عرضه کنیم.
انتهای پیام/ص

مدیر سیستم

مدیر سیستم

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved