logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1400/10/08 - 13:36
  • 165
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
آیت‌الله حسینی بوشهری تأکید کرد:

لزوم افزایش رایزنی‌های فرهنگی ایران در خارج از کشور

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در دیدار رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: برای معرفی فرهنگ انقلاب اسلامی، باید تعداد رایزنی‌های فرهنگی ما در کشور‌های دیگر بیش از سفارت‌خانه‌های ما باشد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با آیت‌الله حسینی‌بوشهری، رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار و گفت‌وگو کرد.

آیت‌الله حسینی‌بوشهری با اشاره به وظیفه خطیر سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در گسترش شناخت ملت‌های مختلف دنیا از انقلاب اسلامی و فرهنگ دینی و ظرفیت‌های جمهوری اسلامی گفت: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی دارای امکانات و ظرفیت‌های بالایی است که هر یک می‌تواند موجب تقویت پیوند سایر ملت‌ها با نظام اسلامی شود.

وی افزود: حضور نماینده حوزه‌های علمیه به عنوان عضوی از شورای عالی این سازمان در پیشبرد اهداف و برنامه‌های فرهنگی و تعمیق باور‌های دینی اثرگذاری بیشتری خواهد داشت.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تأکید بر لزوم تقویت فعالیت‌های اثربخش رایزنان فرهنگی در کشور‌های مختلف و ارتباط با ملت‌ها گفت: رایزنی‌های فرهنگی ما در دنیا باید بیشتر از تعداد سفارتخانه‌های ما باشد و این افراد در ارتباط با ملت‌ها اسلام ناب و ظرفیت‌های انقلاب اسلامی را به دنیا معرفی کنند.

آیت‌الله حسینی بوشهری در ادامه، افزود: با عملکرد مناسب رایزنی‌های فرهنگی و هم افزایی دستگاه‌های متولی باید فرهنگ انقلاب اسلامی در دنیا غالب شود نه اینکه در کشور ما نظاره گر فرهنگ غرب باشیم.

وی با بیان اینکه باید از تجربیات گذشته، اما با نگاه جدید در مسیر فعالیت‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی استفاده کرد گفت: اساسنامه این سازمان باید کلمه به کلمه مورد مطالعه قرار گیرد و با ایجاد هیئت‌های اندیشه ورز و بکارگیری تفکر نوین ماموریت‌ها را تعریف و اجرا کرد.

آیت‌الله حسینی بوشهری مطرح کرد: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی باید نیازمندی‌های خود را لیست کند و از حوزه بخواهد که کرسی‌های شیعه شناسی و اسلام شناسی را در خارج از کشور فعال کند.

ضرورت تعامل و همکاری با ادیان و مذاهب اسلامی در خارج از کشور

حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور در سخنانی در این دیدار، بیان کرد: نمایندگی‌های فرهنگی به دنبال نظریه‌های جدید در مورد گفت‌وگوی ادیان و مذاهب هستند. علاقه‌مندیم از نظریه‌های جدید علماء و مراجع دینی در خصوص تعامل و همکاری با ادیان و مذاهب اسلامی در خارج از کشور استفاده ‌کنیم.

وی تأکید کرد: این همگرایی‌ها سبب می‌شود بسیاری از اختلاف نظرها که در جهان معاصر وجود دارد، کاهش یابد.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص بیانیه گام دوم انقلاب گفت: ما می‌توانیم در این زمینه نشست و برنامه‌های مشترکی با مراکز دینی و بین الادیانی در قم به صورت مشترک برگزار کنیم. همچنین، علاقه‌مندیم از ظرفیت‌های جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در این موارد استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه نشست‌های دینی همچون مبارزه با اسلام هراسی و ایران هراسی در 80 نمایندگی فرهنگی ایران در خارج از کشور برگزار می‌شود، گفت: ما در برنامه‌های فرهنگی خود در خارج از کشور، از رایزنان فرهنگی جوان، مستعد و کوشا همراه با علم روز و شناخت در مسائل فرهنگی بین‌المللی استفاده می‌کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور اضافه کرد: سعی کرده‌ایم مجموعه‌ای اندیشه ورز با اندیشه‌های نو و با مسئولیت شناسی بازتعریف مجدد در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ایجاد کنیم.

وی خاطرنشان کرد: آنچه داریم در مقام عمل و اجراست به همین منظور دامنه کرسی‌های اسلام شناسی و شیعه شناسی را با کمک حوزه توسعه خواهیم داد.

انتهای پیام/ص

. .

. .

تصاویر

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved