logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1401/02/05 - 18:24
  • 571
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

تأملی بر همزمانی حوادث مزار شریف و قندور؛ داعش جدید در راه است؟!

ممزوج شدن خون مسلمانان شیعه و اهل تسنن در افغانستان، بیانگر یک واقعیت است: اینکه تروریسم تکفیری بار دیگر با هدف نابودی جهان اسلام و انهدام منظومه جغرافیایی، گفتمانی و فرهنگی جوامع مسلمان وارد عمل شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در یادداشتی اختصاصی که در اختیار خبرگزاری تسنیم قرار داده درباره همزمانی حوادث مزار شریف و قندور نکاتی را بیان کرده است.

در زیر این یادداشت را می‌خوانید:

همزمانی عملیات تروریست‌های تکفیری در مزار شریف و قندور که منجر به شهادت ده‌ها تن از مسلمانان روزه‌دار شیعه و اهل تسنن شد، دغدغه‌های زیادی را در میان مسلمین و انسان‌های آزاده دنیا ایجاد کرده است. به نظر می‌رسد تروریسم تکفیری مورد حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی در حال آشکارسازی تعلقات خود با جریان سلطه است و قربانی کردن مسلمانان بی‌گناه و روزه‌دار، پرده‌ای تلخ از این نمایش خونین محسوب می‌شود.

ممزوج شدن خون مسلمانان شیعه و اهل تسنن در افغانستان، بیانگر یک واقعیت است: اینکه تروریسم تکفیری بار دیگر با هدف نابودی جهان اسلام و انهدام منظومه جغرافیایی، گفتمانی و فرهنگی جوامع مسلمان وارد عمل شده است. در سال 2018 میلادی، پس از آنکه خلافت داعش در عراق و سوریه به برکت جانفشانی شهدای مقاومت در هم شکست ، اتاق‌های فکر در غرب و رژیم صهیونیستی در صدد بازتعریف تروریسم تکفیری برآمدند.

آیا استقرار هزاران تروریست داعشی در افغانستان، آن هم در دورانی که اشغالگران ناتو با هدف دروغین "ایجاد امنیت" در این کشور حضور داشتند، می‌تواند موضوعی طبیعی قلمداد شود؟! چه کسی می‌‌تواند  شبکه‌سازی داعش در افغانستان و شبه قاره هند و دیگر مناطق تعریف شده در جغرافیای سیاسی اسلام را منبعث از خلاقیت و عاملیت سران مفلوک این گروه تروریستی بداند و نقش سرویس‌های امنیتی غرب را در شکل‌گیری این شبکه منفور انکار کند؟

حوادث خونین اخیر در افغانستان، فصلی مهم از کتاب "دشمن شناسی" محسوب می‌شود. دشمنان جهان اسلام و تروریست‌های تکفیری وابسته به آنها، امروز همه مذاهب اسلامی را هدف حملات خونین خود قرار داده‌اند. در چنین شرایطی باید مختصات و ابعاد ماهوی، ذاتی و عملیاتی و رفتاری دشمنان به خوبی از سوی علمای مسلمان توصیف و تشریح شود. امروز تقویت و پیوستگی مسلمانان سرتاسر دنیا با هدف نابودی شبکه پیچیده حامیان معاند دین مبین اسلام و مهره‌های تروریستی وابسته به آنها "فراتر از یک وظیفه" محسوب می‌شود. این وحدت، حکم یک "الزام راهبردی –گفتمانی "را در مواجهه با این دشمنان دارد.

در روند شکل‌گیری وحدت مسلمانان، مؤلفه‌های گوناگونی دخیل هستند که مهم‌ترین آنها، پررنگ سازی و محکم سازی نقاط اتصال دینی- فرهنگی مسلمانان و هدایت ظرفیت‌های نهفته  و بالفعل جهان اسلام در ذیل ساختار "امت واحده اسلامی" است. شکل‌گیری این امت واحده، یکی از مهم‌ترین اهداف  انقلاب اسلامی ایران بوده و  دو رهبر عظیم الشان این انقلاب یعنی حضرت امام خمینی (ره) و حضرت آیت الله خامنه ای (مد ظله العالی) تمرکز مستمر و ویژه‌ای بر روی رسیدن به این  هدف غایی و مقدس داشته‌اند.

اکنون پیش‌شرط‌های ذاتی و حتی برخی پیش شرط‌های تبعی شکل‌گیری  ساختار "امت واحده اسلامی" وجود دارد و تهدیدات موجود، قطعاً باید منجر به چینش سریع‌تر و مسئولانه‌تر این اجزا در کنار یکدیگر شود. در شکل گیری این اتحاد تعیین کننده، تک تک مسلمانان مسئول هستند. مسئولیتی که ان‌شاءالله با ادای کامل آن، تروریسم تکفیری و اسلام ستیزی دیگر جایی برای تنفس مسموم خود در کالبد جهان بشری پیدا نخواهند کرد.

انتهای پیام/ص

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved