logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1401/10/29 - 15:04
  • 509
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع):

حفظ شریعت و احکام الهی از مهمترین وظایف پیروان ادیان است

آیت‌الله رمضانی در دیدار رئیس آژانس دولتی امور ادیان گرجستان تأکید کرد: حفظ شریعت و احکام الهی از مهمترین وظایف پیروان ادیان است.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، آیت‌الله رضا رمضانی، دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) و هیأت همراه در سفر خود به تفلیس ضمن حضور در ساختمان نخست وزیری گرجستان با زازا واشا کمادزه، رئیس آژانس دولتی امور ادیان گرجستان دیدار کردند.

در این دیدار، محمود ادیب، سفیر و احمد مهری‌اردستانی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در گرجستان، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی زارع‌بی‌عیب، مدیرکل بین‌المللی تبلیغ، عبدالرضا راشد، معاون امور بین‌الملل مجمع جهانی اهل بیت(ع) و نماینده جامعةالمصطفی(ص) العالمیه در گرجستان نیز حضور داشتند.

آیت‌الله رمضانی ضمن قدردانی از اهتمام آژانس ادیان گرجستان نسبت به تمامی ادیان خصوصا دین اسلام و جامعه مسلمانان اظهار داشت: این روند خیرخواهانه دولت باعث شده است کشور گرجستان در زمینه همزیستی مسالمت آمیز، برجسته و الگویی برای سایر کشورها باشد.

وی با اشاره به بحث غرامت و خسارات و صدمات وارد شده به ادیان در دوران شوروی گفت: قطعا در طول هفتاد سال حاکمیت کمونیست، کشورهای حوزه قفقاز دوران تلخی را سپری کردند. کسانی معتقد بودند دین افیون توده ها و جامعه است اما با این حرفها دین که یک حقیقت مطلق است از جامعه حذف نشد.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با اشاره به موضوع مهم وحدت میان پیروان ادیان مطرح کرد: یکی از مهمترین وظایف پیروان ادیان مختلف باید حفظ شریعت و احکام الهی باشد این مساله آثار عظیمی در حوزه اخلاق جامعه خواهد داشت.

وی با تأکید بر اهانت‌های مکرر به دین اسلام خاطرنشان کرد: متأسفانه در متون علمی جهان غرب به صورت عامدانه از تعابیر و مفاهیم غلط علیه اسلام و پیامبر(ص) استفاده می‌کنند تا به این طریق زمینه را برای اهانت به جامعه مسلمانان و دین اسلام و مقدسات آن فراهم کنند.

آیت‌الله رمضانی افزود: در نشست مبلغان شیعی تأکید کردم که مسلمانان باید به قوانین دولت گرجستان احترام بگذارند، چرا که برای توسعه و ارتقاء یک کشور نباید قومیت گرایی مطرح باشد. پیامبر اکرم(ص) همواره مخالف نژادپرستی و قوم گرایی بود و برای عرب و عجم به یک میزان ارزش قائل بود. لذا در کشور گرجستان هم باید بحث ملیت در اولویت باشد و همه پیروان ادیان باید در این راستا اهتمام داشته باشند.

رئیس آژانس دولتی امور ادیان گرجستان نیز در سخنانی، به روابط تاریخی و عمیق میان گرجستان و ایران اشاره کرد و گفت: دین اسلام، دومین دین بزرگ گرجستان است و همزیستی میان ادیان خواسته اصلی دولت گرجستان است.

وی اظهار داشت: همراهی رهبران ادیان به ویژه مسلمانان اعم از شیعه و سنی بسیار نقش آفرین است اما متأسفانه دشمنان داخلی و خارجی درصدد تفرقه افکنی هستند و در برابر وحدت و همدلی مانع تراشی می‌کنند.

ادیب، سفیر کشورمان در تفلیس نیز طی سخنان کوتاهی، اظهار داشت: با توجه اشتراکات تاریخی و فرهنگی میان دو کشور، توجه به سنت‌ها و ارزش‌های دینی و فرهنگی و تاریخی یکی از اصول اصلی ما است لذا وظیفه ما حفظ این سرمایه است که نیاکان ما آن را برای امروز به میراث گذاشته‌اند. بنابراین حفظ این میراث و منافع مشترک فرهنگی مسیر همکاری را تقویت و توسعه خواهد بخشید.

انتهای پیام/

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved