logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1401/12/14 - 11:15
  • 1366
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

آمادگی دانشگاه پنجاب مرکزی برای توسعه همکاری با ایران

رئیس دانشگاه پنجاب مرکزی پاکستان در دیدار با مسئول خانه فرهنگ کشورمان در لاهور گفت: برای توسعه و تحکیم روابط دو کشور به ویژه در زمینه همکاری‌های علمی و دانشگاهی تلاش خواهیم کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، جعفر روناس، مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور ضمن بازدید از دانشگاه پنجاب مرکزی (UCP)  با ناصر اکرام، رئیس این دانشگاه دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار که بهتی، معاون دانشگاه، خانم مدیحه، مدیر پذیرش، امجد اقبال، رئیس دانشکده علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات و هادیه، رئیس دانشکده حقوق نیز حضور داشتند، موضوعات مورد علاقه و گسترش روابط دانشگاهی بین دو کشور ایران و پاکستان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

ناصر اکرام، رئیس دانشگاه پنجاب مرکزی توضیحاتی درباره دانشگاه ارائه داد و گفت: در حال حاضر در دانشگاه ۱۰۴ دانشجوی خارجی از ۱۴ کشور مختلف درس می‌خوانند و ما در دوره‌های مختلف از اساتید خارجی هم استفاده می‌کنیم.

وی افزود: این دانشگاه تاکنون ۲۳ تفاهم نامه با مؤسسه‌ها و دانشگاه‌های خارجی از جمله دانشگاه ادینبورگ انگلیس، دانشگاه لینائوس سوئد، دانشگاه بین المللی ورجینیا آمریکا، دانشگاه بین المللی ژیان چین، دانشگاه ابوظبی، بنیاد توسعه مدیریت اروپا (EFMD)، مؤسسه تحصیلی زنجیره تامین بین‌المللی آمریکا (ISCEA) به امضاء رسانده است.

رئیس دانشگاه پنجاب مرکزی حوزه همکاری تفاهم نامه با مراکز تحصیلی خارجی را تبادل دانشجو، تبادل اساتید و اشتراک در پژوهش عنوان کرد و گفت: دانشگاه پنجاب مرکزی با سابقه بیش از ۳۰ ساله جزء دانشگاه‌هایی است که علوم مدرن را با امکانات روز تدریس می‌کند و علاقه‌مند به توسعه همکاری با دانشگاه‌های ایرانی است.

وی با مرور خاطرات خود از سفر به ایران گفت: طی سفرهایی که به ایران داشتم از پارک‌های علوم و فناوری ایران بازدید و پیشرفت علمی ایران را از نزدیک مشاهده کردم.

برگزاری نشست برخط رؤسای دانشگاه پنجاب مرکزی و دانشگاه‌های ایرانی

روناس، وابسته فرهنگی کشورمان با اشاره به شرایط ایده آل تحصیل برای دانشجویان خارجی در ایران و ارتباط دانشگاه‌های ایرانی با دانشگاه‌های مختلف پاکستان از جمله دانشگاه پنجاب، دانشگاه جی سی لاهور، دانشگاه ال سی بانوان و دانشگاه لاهور اظهار داشت: ایران در حوزه تولید علم مقام اول را در بین کشورهای منطقه دارد و حجم زیادی از جمعیت ایران را دانشجویان تشکیل می‌دهد که در حال تحصیل هستند.

وی دانشگاه‌های خواجه نصیر الدین طوسی و صنعتی شریف را برای همکاری علمی با دانشگاه پنجاب مرکزی معرفی کرد و گفت: این دانشگاه‌ها از لحاظ تولید علم، تولید تکنولوژی و سطح آموزشی در جهان شناخته شده هستند.

روناس افزود: ما هر چقدر بتوانیم دانشجویان دو کشور را برای تحصیل در دانشگاه‌های متقابل ترغیب کنیم هم از لحاظ ارتقای تجارب علمی و هم به لحاظ آشنایی فرهنگ دو کشور بسیار مهم است. دانشجوی خارجی در کشور به عنوان سفیر فرهنگی آن کشور محسوب می‌شود و در آینده به یک شخصیت تاثیرگذار تبدیل خواهد شد.

وی برای آغاز ارتباطات دانشگاهی دو کشور پیشنهاد برگزاری نشست برخط رؤسای دانشگاه پنجاب مرکزی و دانشگاه‌های ایرانی را مطرح کرد و گفت: طرفین نخست در جلسه برخط موضوعات مورد علاقه دوجانبه را مورد تبادل نظر قرار دهند و پس از انجام توافقات اولیه به ادامه مذاکرات به صورت حضوری پرداخته شود.

انتهای پیام/

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved