logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1401/02/23 - 22:50
  • 1043
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دانشگاه کازگیو قزاقستان میزبان آثار خوشنویسی قرآنی هنرمند کشورمان بود

آثار خوشنویسی قرآنی برگرفته از آثار محسن ابراهیمی، هنرمند کشورمان در دانشگاه کازگیو قزاقستان به نمایش گذاشته شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با همکاری اداره‌کل بین‌المللی تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و با مشارکت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در قزاقستان، نمایشگاه خوشنویسی قرآنی با حضور آینور کاربوزآوا، قائم مقام دانشگاه کازگیو، شینار زاکییوا، مدیر بخش بین‌الملل این دانشگاه، مجید صمدزاده صابر، سفیر کشورمان و علی اکبر طالبی‌متین، رایزن فرهنگی ایران در قزاقستان در دانشگاه کازگیو شهر نورسلطان افتتاح شد.

ایران و قزاقستان روابط تاریخی دیرینه‌ای دارند

آینور کاربوزآوا در سخنانی، ضمن تشکر از همکاری سفارت و رایزنی فرهنگی کشورمان در برگزاری نمایشگاه خوشنویسی قرآنی گفت: دانشگاه کازگیو همواره برای همکاری‌های ثمربخش با جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد.

قائم مقام دانشگاه کازگیو افزود: برگزاری چنین نمایشگاه هنری فرصتی بسیار مطلوب برای اساتید و دانشجویان دانشگاه ما است تا بتوانند با بخشی از فرهنگ و هنر غنی کشور ایران آشنا شوند.

وی اظهار داشت: ما سعی داریم این گونه برنامه‌های ارزشمند با کمک و مساعدت رایزنی فرهنگی سفارت ایران در آینده نیز برگزار کنیم.

مجید صمدزاده صابر نیز در سخنانی، بیان کرد: ایران و قزاقستان روابط تاریخی دیرینه‌ای دارند و روابط دو کشور روزافزون و رو به توسعه است.

سفیر کشورمان در قزاقستان افزود: در حال حاضر، در حوزه علم و آموزش 23 استاد ایرانی در دانشگاه نظربایف در حال تدریس و تحقیق و پژوهش هستند. همچنین، در دانشگاه فارابی شهر آلماتی، استاد آموزش زبان فارسی داریم که به امر  تدریس زبان و ادبیات فارسی در این دانشگاه می‌پردازند.

وی مطرح کرد: در این نمایشگاه، محسن ابراهیمی، هنرمند برجسته خط معلی آثار بسیار ارزشمندی به نمایش گذاشته شده است که گوشه‌ای از هنر فاخر ایران را نشان می‌دهد.

صمدزاده صابر ادامه داد: بزرگان ملت قزاق نظیر فارابی، خواجه احمد یسوی، آبای و سایر مشاهیر و مفاخر شما تا 200 سال گذشته از همین خط و هنر ایرانی استفاده می‌کردند و به همین علت ملت قزاق می‌توانند با یادگیری این خط به منابع تاریخی خود پی ببرد.

وی یادآور شد: امیدواریم با برگزاری این نمایشگاه، همکاری‌های دو طرف در حوزه علمی، فرهنگی و آموزشی توسعه یابد.

در حاشیه نمایشگاه خوشنویسی قرآنی، محسن ابراهیمی، هنرمند خوشنویس قرآنی خط معلی در کارگاه آموزشی به بررسی پیداش خط در ایران، تاریخ پیدایش خط معلی و ویژگی‌های آن و تجربیات خود در این عرصه پرداخت.

گفتنی است؛ نمایشگاه خوشنویسی و کارگاه آموزشی قرآنی پیش‌تر با مشارکت اداره مسلمان قزاقستان و رایزنی فرهنگی کشورمان در مسجد جامع فارابی و دانشگاه ملی اوراسیا برگزار شده بود.

انتهای پیام/ص

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved