وابسته فرهنگی کشورمان در بمبئی خبر داد:
برپایی نمایشگاه «قدس نماد پایداری و مقاومت» در فضای مجازی
آشوری از برپایی نمایشگاه سه بعدی «قدس نماد پایداری و مقاومت» از سوی خانه فرهنگ کشورمان در بمبئی به مناسبت روز جهانی قدس در فضای مجازی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، محسن آشوری، وابسته فرهنگی و مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در بمبئی با اعلام این خبر، ضمن محکومیت جنایتهای وحشیانه رژیم اشغالگر قدس گفت: بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) با ابتکاری وصف ناپذیر نامگذاری جمعه آخر ماه مبارک رمضان به نام روز جهانی قدس، ظرفیت سازی جهان اسلام برای شکل گیری جبهه فراگیر ضد صهیونیستی و فراهم آوردن بسترهای لازم برای محو غده سرطانی اسرائیل از صفحه روزگار را هدف قرار داده بودند.
وی ادامه داد: از این فراخوان عمومی حضرت امام خمینی(ره) در سراسر گیتی تفسیرهای مختلفی شده است. معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) خود این روز را «روز حیات اسلام» میدانستند و بر ضرورت اتحاد همه اقشار مسلمان تأکید داشتند.
آشوری مطرح کرد: روز قدس روز بیداری جهان اسلام است و در همین راستا نیز رهبر عالیقدر و حکیم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنهای(مدظله العالی) نیز در بیاناتشان به بیداری اسلامی از نهضت فلسطین اشاره فرمودند: «نهضت بیداری اسلامی ... بخش مهمی از نیرو و حماسه خود را از قضیه فلسطین گرفته است.»
وی در ادامه سخنانش، اظهار داشت: بی تردید تعیین روز قدس از سوی معمار کبیر انقلاب اسلامی سبب برطرف شدن قبح مسئله مخالفت با رژیم صهیونیستی بود. تا پیش از این رژیم صهیونیستی با صرف هزینههای هنگفت در عرصه تبلیغات، از خود در اذهان عمومی جهانیان، بتی ساخته بود که تمامی اعمال و جنایاتش مشروع نشان داده میشد و کسی را یارای مخالفت با این هجوم تبلیغاتی نبود، اما تعیین روز قدس این تابو را به نحوی درهم شکست که نه فقط آزادی خواهان جهان به طور علنی به مخالفت با این رژیم پرداختند، بلکه در اقدامی جالب توجه، قائل به ایجاد اهرمهای فشاری بر ضد این رژیم شدند تا دست از جنایات خود بردارد.
وابسته فرهنگی کشورمان در بمبئی تأکید کرد: نمایشگاه سه بعدی «قدس نماد پایداری و مقاومت» با هدف نشان دادن اقدامات وحشیانه این رژیم برپا میشود که امید است مورد علاقه بازدیدکنندگان قرار گیرد.
علاقهمندان برای مشاهده و بهره برداری از این نمایشگاه سه بعدی میتوانند به نشانی اینترنتی https://www.artsteps.com/embed/6260f19b5c3c0d2163cf7b78/560/315 مراجعه کنند.
انتهای پیام/ص
نظر خود را بنویسید.