غرفه ایران در نمایشگاه بینالمللی تسالونیکی یونان با استقبال مواجه شد
رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران با تمرکز بر ارائه محتوای دیجیتال و معرفی پایگاههای برخط فرهنگی ایران، حضور چشمگیری در نمایشگاه بینالمللی تسالونیکی یونان دارد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، هشتاد و هشتمین دوره نمایشگاه بینالمللی تسالونیکی یونان، 17 شهریورماه با شرکت ۲۷ کشور خارجی و بیش از ۱۵۰۰ شرکت داخلی و خارجی آغاز به کار کرد و تا 25 ماه جاری ادامه دارد.
کشور آلمان به عنوان میهمان ویژه این دوره، با حضور ۱۲۰ شرکت و مؤسسه در حوزههای فناوری پیشرفته، انرژی و صنعت نقش برجستهای در این رویداد ایفا میکند.
در هشتاد و هشتمین دوره نمایشگاه بینالمللی تسالونیکی، غرفه جمهوری اسلامی ایران نیز با حضور فعال خود به معرفی دستاوردهای هنری و تمدنی ایران پرداخته است.
غرفه رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در این دور از نمایشگاه، تمرکز ویژهای بر ارائه محتوای دیجیتال و معرفی پایگاههای برخط فرهنگی ایران دارد. این بخش از غرفه، با استقبال گستردهای از سوی بازدیدکنندگان، بهویژه علاقهمندان به ایران و فرهنگ آن مواجه شد.
پنج پایگاه اصلی ایرانشناسی، ایرانفلیکس، ایرانکست، انجمن دوستداران زبان و ادب فارسی و چشمانداز ایران توسط غرفه داران به بازدیدکنندگان معرفی شد.
پایگاه ایرانشناسی، بهصورت جامع و متنوع به معرفی فرهنگ، هنر، آداب و رسوم و جاذبههای گردشگری ایران میپردازد. از طریق این پایگاه، بازدیدکنندگان یونانی میتوانستند با تاریخچه و فرهنگ ایرانی بیشتر آشنا شوند و از منابع موجود بهرهمند شوند.
پایگاه نمایش فیلمهای ایرانی (ایرانفلیکس)، که فیلمهای ایرانی را با زیرنویس یونانی ارائه میکند به معرفی سینمای پس از انقلاب اسلامی ایران میپردازد. در این بخش، بازدیدکنندگان میتوانستند با سینما و فیلمسازی معاصر ایران آشنا شوند و ارتباط عمیقتری با فرهنگ ایران برقرار کنند.
همچنین، در پایگاه پادکست ایرانکست یا جلوههای ایران، با محتوای شنیداری به معرفی ادبیات فارسی، جاذبههای گردشگری شهرهای مختلف ایران و تجربیات افرادی که به ایران سفر کردهاند، پرداخته میشود. بازدیدکنندگان از طریق این پایگاه میتوانستند داستانهای سفر و دیدگاههای خارجیان در مورد ایران را بشنوند.
پایگاه انجمن دوستداران زبان و ادب فارسی، فضایی برای شبکهسازی و مهارتافزایی علاقهمندان به یادگیری زبان فارسی در یونان فراهم کرده است. علاقهمندان به ادبیات فارسی میتوانستند با برنامههای آموزشی و شبکههای مرتبط آشنا شوند و در دورههای آموزشی شرکت کنند.
در پایگاه مجله الکترونیک چشمانداز ایران که هر ماه بهصورت الکترونیکی منتشر میشود، اطلاعات متنوعی درباره ایران در اختیار مخاطبان یونانی قرار میدهد. این مجله بهطور منظم محتوای فرهنگی، تاریخی و اجتماعی ایران را به خوانندگان ارائه خواهد داد.
در غرفه رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، بروشورهای مربوط به این پایگاهها توزیع شد و بازدیدکنندگان با نحوه استفاده از این منابع آنلاین آشنا شدند. علاوه بر این، دو نشست تخصصی با حضور فارسی آموزان تسالونیکی در غرفه رایزنی فرهنگی کشورمان برگزار شد که در آن علاوه بر ارایه محتواهای جدید آموزشی، بازدیدکنندگان با تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی آشنا شدند.
در حاشیه این رویداد فرهنگی، مهدی نیکخواهقمی، رایزن فرهنگی کشورمان با شخصیتهای علمی و فرهنگی یونان دیدارهایی داشت. از جمله مهمترین این دیدارها، دیدار با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه آتن بود که در آن درباره سفر هیاتی از دانشجویان دانشگاه ادیان و مذاهب ایران به یونان و برنامههای مشترک بحث و تبادل نظر شد.
بنابر اعلام این خبر، نمایشگاه بینالمللی تسالونیکی یکی از مهمترین و بزرگترین رویدادهای تجاری و فرهنگی در جنوب شرق اروپا است که از سال 1926 تاکنون بهصورت سالانه برگزار میشود. این نمایشگاه فرصتی برای شرکتها و کشورهای مختلف فراهم میکند تا دستاوردهای صنعتی، فناوری و فرهنگی خود را به نمایش بگذارند.
نظر خود را بنویسید.