logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1403/04/24 - 11:30
  • 326
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دوره آموزشی خوشنویسی نستعلیق در موستار آغاز شد

نخستین دوره آموزش خوشنویسی خط نستعلیق در مرکز فرهنگی جدید رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در شهر موستار بوسنی و هرزگوین آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در این دوره، هنرجویان توسط منیب ابرادوویچ، استاد برجسته خوشنویسی بوسنی و هرزگوین به یادگیری این هنر خواهند پرداخت. این اولین دوره آموزشی در مرکز فرهنگی کشورمان در شهر موستار است که توسط یکی از بهترین اساتید خوشنویسی بوسنی و هرزگوین برگزار خواهد شد.

محمدحسین انصاری، رایزن فرهنگی کشورمان در نخستین روز برگزاری این دوره، هنر خوشنویسی را هنری تاریخی و ریشه دار در شهر موستار عنوان کرد.

وی با معرفی مرکز فرهنگی کشورمان، از هنرجویان برای بهره‌برداری از این فضای فرهنگی و کتابخانه و نمایشگاه دعوت به عمل آورد.

همچنین، منیب در مقدمه‌ای به برخی خوشنویسان شهر موستار در طول تاریخ اشاره کرد و به معرفی انواع خطوط پرداخت و در ادامه هنرجویان به یادگیری الفبای خط نستعلیق پرداختند.

در این دوره، تعداد 17 هنرجو ثبت‌نام کرده‌اند که کلاس‌های ایشان طی 8 هفته طی روزهای شنبه از ساعت 17 تا 20 در محل مرکز فرهنگی رایزنی فرهنگی ایران در شهر موستار برگزار خواهد شد.

منیب ابرادوویچ، استاد این دوره هنر خوشنویسی را در کشورهای مصر و کویت آموزش دیده و از معدود هنرمندان بوسنیایی است که به خط نستعلیق مسلط است. خوشنویسی برج ساعت مکه توسط این هنرمند بوسنیایی، نشان از چیرگی وی در این هنر دارد. وی در سال 1401 از سوی رایزنی فرهنگی کشورمان و به میزبانی اداره‌کل بین‌المللی تبلیغ به نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم تهران اعزام شد.

هنر خوشنویسی در بوسنی و هرزگوین هنری دینی و قرآنی قلمداد می‌شود که تاریخچه‌ای طولانی در این کشور دارد و خوشنویسان برجسته ای در تاریخ این کشور به خلق آثار هنری پرداخته‌اند.

شایان ذکر است، مرکز فرهنگی کشورمان در شهر موستار در خردادماه سال 1403 با حضور ریاست سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بازگشایی شد و شامل بخش‌های آموزشی، نمایشگاهی و کتابخانه است.

رایزنی فرهنگی کشورمان در بوسنی و هرزگوین در تلاش است با برگزاری منظم کلاس‌های آموزشی مرتبط با هنرهای ایرانی-اسلامی، ضمن رونق بخشیدن به مرکز فرهنگی ایران، غنای هنر ایرانی در عرصه‌های مختلف را به مخاطبین معرفی کند.

انتهای پیام/

 

. .

. .

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved