-->
logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1401/03/14 - 10:33
  • 1154
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیر گروه فلسفه دانشگاه پرادنیا:

فلسفه ایران بویژه فلسفه اسلام و آرائ فیلسوفان مسلمان برای ما مهم است

رایزن فرهنگی ایران در سریلانکا با حضور در دپارتمان فلسفه دانشگاه پرادنیا با رئیس دپارتمان دیدار و گفتگو کرد..

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سریلانکا با حضور در دپارتمان فلسفه دانشگاه پرادنیا با نمالا هانداگاما رئیس دپارتمان دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار که اعضای هیأت علمی این دپارتمان نیز حضور داشتند، هانداگاما رئیس دپارتمان فلسفه ضمن خیر مقدم به رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و ارائه توضیحاتی در خصوص گروه فلسفه گفت: دپارتمان فلسفه از قدیمی‌ترین دپارتمان‌های این دانشگاه است که از سال ۱۹۵۰ شروع به فعالیت کرده و در سه مقطع لیسانس، فوق لیسانس و دکتری دانشجو دارد.

وی گفت: فلسفه ایران بویژه فلسفه اسلام و آرائ فیلسوفان مسلمان برای ما بسیار مهم است و در گروه فلسفه آرائ فیلسوفان مسلمان الکندی، فارابی، ابن سینا، ابن هیثم، غزالی و ابن خلدون را بررسی می‌کنیم، اما ارتباط با گروه‌های فلسفه دانشگاه‌های ایران و فیلسوفان معاصر برای تبادل نظر و پژوهش‌های علمی برای ما بسیار مهم است.

وی نیاز دانشجویان این دانشگاه را به آشنایی با فرهنگ و علوم ایران ضروری دانست و گفت: تبادل استاد و دانشجو و برنامه‌های مطالعات مشترک برای دانشجویان بسیار ترغیب‌کننده خواهد بود.

در این دیدار رایزن فرهنگی ایران ضمن تشکر از برگزاری این جلسه و ابراز خرسندی از گفتگو با اساتید گروه فلسفه گفت: در ایران هم در دوره قبل از اسلام و هم بعد از اسلام فلسفه و فیلسوفان ایرانی دارای جایگاه رفیعی بوده و همواره از اثرگذار‌ترین فیلسوفان معاصر خود بوده‌اند.

وی گفت: فیلسوفانی که شما از آن‌ها یاد کردید مانند ابن سینا و فارابی هم ایرانی هستند و در جهان اسلام فیلسوفان مسلمان ایرانی نقش برجسته‌ای در بسط و گسترش‌اندیشه‌های فلسفی داشته‌اند و این درحالیست که متأسفانه با فیلسوفان متاخر و معاصر ایران مانند، ملاصدرا، سهروردی، میرداماد، سبزواری، طباطبایی آشنایی کمتری وجود دارد.

رایزن فرهنگی ایران ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص دانشگاه‌ها و مراکز علمی ایران که در حوزه فلسفه فعالیت دارند گفت: از پیشنهادات هانداگاما استقبال می‌کنیم و پیشنهاد می‌کنم گفتگو‌های فلسفی دوسالانه را با دانشگاه‌های ایران برگزار کنیم.

وی گفت: باتوجه به ظرفیت و تخصص دانشگاه‌های ایران در زمینه فلسفه، ادامه تحصیل در مقاطع ارشد و دکترا بویژه در حوزه فلسفه اسلامی از فرصت‌های مناسب برای دانشجویان و علاقمندان این رشته هاست.

انتهای پیام/

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved