-->
logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1401/02/26 - 12:11
  • 755
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری هشتمین کنفرانس علمی بین‌المللی حوزه و دانشگاه در نجف

با مشارکت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بغداد، هشتمین کنفرانس علمی بین‌المللی حوزه و دانشگاه در دانشگاه کوفه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به همت مؤسسه فرهنگی الغری نجف اشرف و با همکاری دانشگاه‌های کوفه و بصره و با مشارکت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بغداد، هشتمین کنفرانس علمی بین‌المللی حوزه و دانشگاه در دانشگاه کوفه برگزار شد.

در این مراسم که با حضور حجت‌ا‌لاسلام غلامرضا اباذری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بغداد حضور داشت، شیخ قاسم الهاشمی، دبیر کنفرانس علمی بین‌المللی حوزه و دانشگاه در سخنانی، گفت: برپایی این کنفرانس خیر بسیاری را برای امت اسلامی به ارمغان می‌آورد.

الهاشمی مطرح کرد: رژیم منحله بعث برای ایجاد تفرقه بین حوزه و دانشگاه تلاش کرد، اما حوزه و دانشگاه در مقابل آن مقتدرانه ایستادگی کردند.

وی افزود: داعش برای ضربه زدن به اعتقادات و تغییر هویت دینی مردم تلاش کرد، اما به برکت حوزه و دانشگاه موفق نشد و امروز هم با آن تروریسم روبرو هستیم.

الهاشمی اظهار داشت: برپایی این همایش پیامی روشن از سوی حوزه و دانشگاه به کسانی است که پرچم تروریسم فکری و علمی را یدک می‌کشند.

پس از آن، پیام حضرت آیت‌الله العظمی فیاض و حضرت آیت‌الله العظمی شیخ بشیر نجفی قرائت شد.

محمد علی آذر شب به نمایندگی از جامعه علمی جمهوری اسلامی در این مراسم، اصالت نجف اشرف در ایجاد ظرفیت‌های علمی، حوزوی و دانشگاهی را مهم ارزیابی کرد.

حضرت آیت‌الله ابوالحسن مقدس غریفی،  استاد حوزه علمیه در سخنانی بر آمادگی روح انسان برای دریافت و علم آموزی تأکید کرد و به عمق علم و دانش حوزه اشاره داشت.

وی افزود: دانشگاه‌ها را باید به توسعه گفتمان فرهنگی فراخواند. ما باید اعتدال اسلام را برجسته کنیم.

سخنران بعدی این کنفرانس، علی جابر بود. وی بر موضوع سرمایه گذاری بر فکر و علم به عنوان زمینه مقاومت تأکید کرد.

در ادامه، کمیسون‌های تخصصی آغاز شد که بیش از 70 پژوهشگر از دانشگاه‌های عراق و سایر کشورها در آن شرکت داشتند.

همچنین، نمایشگاه کتاب و عکس از فعالیت‌های مرکز حوزه و دانشگاه برپا شد که با استقبال بازدید کنندگان همراه بود.

گفتنی است؛ این همایش با هدف تحکیم پیوندهای بین حوزه و دانشگاه از طریق پژوهش‌های مشترک،  تقویت پایه‌های وحدت ملی و تقریب بین افکار، آشنایی با عرصه‌های نوین علم و دانش و بهره مندی از تجارب اندیشمندان و پژوهشگران، ترسیم چشم انداز آینده علمی حوزه و دانشگاه، لزوم حفظ اصالت و میراث تمدن اسلامی، جهت دهی به تحقیقات علمی در زمینه‌های عقیدتی، فکری، اجتماعی، اقتصادی و برجسته سازی نقش و حضور زنان به عنوان یک عامل ضروری در روند توسعه  جامعه اسلامی برگزار شد.

انتهای پیام/ص

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved