logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1401/08/09 - 14:03
  • 1102
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در جمع دانشجویان دانشگاه اسلاویانی بیشکک؛

زبان فارسی و ایران امروز معرفی شد

طوقانی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در قرقیزستان در جمع دانشجویان جدیدالورود دانشکده روابط بین‌الملل دانشگاه اسلاویانی بیشکک به معرفی زبان فارسی و ایران امروز پرداخت.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، ابوذر طوقانی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در قرقیزستان ضمن بازدید از دانشگاه اسلاویانی بیشکک در جمع دانشجویان جدیدالورود دانشکده روابط بین‌الملل حضور یافت.

طوقانی با معرفی مختصری از فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی و ویژگی‌های ایران امروز و توسعه و پیشرفت‌های علمی ایران، به بیان توانمندی‌ها و ظرفیت‌های علمی و دانشگاهی جمهوری اسلامی ایران پرداخت.

رایزن فرهنگی کشورمان در قرقیزستان یادگیری زبان فارسی را دریچه آشنایی با گستره وسیع و غنی فرهنگ، ادب و هنر ایران و بهره گیری از منابع عظیم علمی دانست.

وی همچنین، با اشاره به آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای اعطای بورس تحصیلی به دانشجویان قرقیزستان، تأکید کرد: رایزنی فرهنگی ایران می‌تواند در رشته‌های ایران شناسی، اسلام شناسی و زبان فارسی، دانشجویان واجد شرایط را جهت دریافت بورس تحصیلی معرفی کند.

طوقانی افزود: رایزنی فرهنگی ایران به عنوان نماینده بنیاد سعدی از برگزاری کلاس‌های آموزش زبان فارسی در مدارس و دانشگاه‌ها حمایت می‌کند و آمادگی دارد با همکاری مرکز ایران شناسی خیام و دانشکده روابط بین‌الملل دانشگاه اسلاوی بیشکک کلاس‌های زبان فارسی را برای دانشجویان علاقه‌مند برگزار کند.

سخنرانی رایزن فرهنگی کشورمان با پخش ویدئو کلیپی در باره معرفی مهمترین دانشگاه‌های ایران به زبان روسی به پایان رسید که مورد استقبال دانشجویان این دانشکده قرار گرفت.

در ادامه، خانم گل‌زات جومالی‌یوا، مدرس ارشد و معاون گروه زبان‌های جهان دانشگاه اسلاویانی هدف از برگزاری این نشست را معرفی زبان‌های خارجی دانست که در این دانشکده امکان تدریس داشته و دانشجویان رشته روابط بین‌الملل می‌توانند به عنوان زبان خارجی اول یا دوم خود در طول دوره تحصیل انتخاب کنند.

باقیت کاکْچکیف، سرپرست گروه زبان‌های خارجی دانشکده روابط بین‌الملل نیز در سخنانی، اظهار داشت: فارسی آموزان پس از پایان تحصیل و با یادگیری زبان فارسی خواهند توانست از این زبان در ارتباط با سایر کشورهای فارسی زبان مانند افغانستان و تاجیکستان نیز بهره برده و از ظرفیت‌ها و فرصت‌های شغلی آن استفاده کنند.

انتهای پیام/

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved