معاون دانشکده دکن پونای هند خواستار شد:
راهاندازی تورهای علمی برای آشنایی دانشجویان هندی با ابنیههای تاریخی و فرهنگی ایران
جوشی در دیدار نماینده فرهنگی کشورمان در بمبئی خواستار راهاندازی تورهای علمی و گردشگری برای آشنایی دانشجویان هندی با ابنیههای تاریخی و فرهنگی ایران شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، کامران نژادلطفی، سرپرست خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در بمبئی در جریان سفر به شهر پونای هند ضمن بازدید از دانشکده دکن با جوشی، معاون این دانشکده و رئیس دپارتمان زبانهای خارجی دیدار و پیرامون زمینههای گسترش زبان و ادبیات فارسی، گفتوگو کرد.
جوشی، معاون دانشکده دکن پونا هند در سخنانی، با تشریح فعالیتهای این دانشکده گفت: دورههای کوتاه مدت زبان و ادبیات فارسی این دانشکده از سال 2015 به همت خانه فرهنگ ایران در بمبئی آغاز شد و تاکنون بسیاری از دانشجویان و فارغ التحصیلان در این دورهها حضور یافتند.
وی با اشاره به دوره قرنطینه سراسری و انتشار ویروس کرونا اظهار داشت: در دوران قرنطینه سراسری روش تدریس زبان فارسی به صورت برخط بود و دانشجویان بسیاری از مناطق مختلف از این روش استقبال کردند.
معاون دانشکده دکن پونا هند افزود: هم اکنون این دورهها پایان پذیرفتهاند و تعداد 30 نفر پس از شرکت در امتحان نهایی موفق به اخذ گواهینامه شدهاند. این دانشکده نیازمند برگزاری کارگاه آموزشی ایرانشناسی و ایجاد یک کرسی زبان و ادبیات فارسی است که باید خانه فرهنگ ایران در تحقق این امر مشارکت داشته باشد.
لزوم برگزاری کارگاه آموزشی ایرانشناسی و ایجاد کرسی زبان و ادبیات فارسی در دانشکده دکن
وی همچنین، خواستار شد: تورهای علمی و گردشگری برای دانشجویان برگزار شود تا آنها با بازدید از اماکن علمی و ابنیههای تاریخی و فرهنگی با تاریخ کشور باستانی ایران و شرایط امروز آن آشنا شده و درک بهتری از این کشور داشته باشند.
در ادامه، نژادلطفی به بیان توضیحاتی پیرامون قدمت دانشگاه تهران و رشته باستان شناسی در ایران، پرداخت و گفت: سابقه روابط بین خانه فرهنگ ایران در بمبئی با این دانشکده به زمانهای دور باز میگردد و در طول این سالها فعالیتهای مناسب مشترک همچون برگزاری دورههای زبان و ادبیات فارسی و برگزاری جشنواره انجام شده است.
سرپرست نمایندگی فرهنگی کشورمان در بمبئی از برگزاری کارگاه آموزشی ایرانشناسی و ایجاد کرسی زبان و ادبیات فارسی در این دانشگاه، استقبال کرد.
وی افزود: خانه فرهنگ ایران در بمبئی با توجه به وظایف خود خواستار برگزاری فعالیتهای فرهنگی دوجانبه بیشتر در این دانشکده است و این مرکز آموزشی میتواند با توجه به وجود پیشینه مشترک فرهنگی و تاریخی نقشی مهم در گسترش روابط فرهنگی به خصوص با استفاده از ظرفیت ایرانیان شهر پونا بین دو کشور ایجاد کند.
نژادلطفی عنوان کرد: برگزاری این دورهها زمینه لازم برای معرفی سرزمین کهن ایران به مردم این شهر به ویژه نسل جوان و بازدید از ایران را در آینده فراهم میکند.
در ادامه این دیدار، تعداد 20 گواهینامه پایان دوره مقدماتی زبان فارسی صادر شده از سوی خانه فرهنگ ایران به مسئولین این دانشکده تقدیم شد.
انتهای پیام/ص
نظر خود را بنویسید.