-->
logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1402/02/30 - 15:45
  • 385
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

زمینه‌های همکاری‌ دوجانبه گردشگری ایران و تایلند بررسی شد

در جریان دیدار رایزن فرهنگی کشورمان و مسئول مرکز بین‌المللی و هتل میراث تایلند، زمینه‌های همکاری‌ دوجانبه گردشگری بین دو کشور بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، خانم اوسانی، مسئول مرکز بین‌المللی و هتل میراث و مهدی زارع بی عیب، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تایلند دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار که در محل رایزنی فرهنگی کشورمان انجام شد، طرفین در مورد سوابق همکاری رایزنی فرهنگی و موضوع گردشگری، حمایت از گردشگران ایرانی و تایلندی  و برگزاری برنامه‌های فرهنگی تبادل نظر کردند.

رایزن فرهنگی کشورمان در تایلند گفت: حوزه‌های شرق و غرب آسیا در گذر تاریخ همواره مرکز پیدایش تمدن‌های بشری بوده و اهمیت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی از جمله گردشگری دارد و بر کسی پوشیده نیست که همواره جمعیت زیادی در این مناطق زندگی می‌کنند و خواستار ارتباطات فرهنگی هنری هستند.

وی ادامه داد: ظرفیت‌ها برای فعال سازی گردشگری دو کشور در صورت برنامه ریزی و مدیریت مبتنی بر توسعه پایدار می‌تواند در جهت افزایش تعداد گردشگران داخلی و بین‌المللی مورد بهره برداری قرار گیرد.

زارع بی عیب عنوان کرد: رتبه بندی ظرفیت‌ها به ترتیب ظرفیت‌های بالفعل، محلی، ملی و بین‌المللی از اهمیت بالایی برخوردار هستند و راهبرد مشخص انجام گردشگری نوین و تلاش برای مقصدسازی و استفاده از ابزارهای مختلف بازاریابی و برندسازی گردشگری و استفاده از ظرفیت‌های تاریخی و فرهنگی دو کشور می‌تواند رویکردی پایدار برای توسعه گردشگری و برنامه‌های فرهنگی ایران و تایلند باشد.

خانم اوسانی با تأکید بر لزوم همکاری گسترده و استقبال از گردشگران ایرانی گفت: ظرفیت‌های دو کشور با توجه به وجود آژانس‌های توریستی و فضای آماده برای گردشگران منجر به توسعه و رسیدن به اهداف بخش خصوصی می‌شود. منابع یاد شده که نوعی ظرفیت به شمار می‌رود به معنی توانایی انجام کار تلقی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد که انجام این کار می‌تواند ایجاد یک ایده جدید را در پی داشته باشد که نهایتا به اهداف دو کشور برای توسعه گردشگری منجر شود.

 انتهای پیام/

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved