-->
logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1402/06/07 - 14:03
  • 426
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

اندیشکده سیاست پژوهی خانواده در ارتباطات بین‌الملل افتتاح شد

به همت خانه اندیشه‌ورزان و با مشارکت مرکز مطالعات راهبردی روابط فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، اندیشکده سیاست پژوهی خانواده در ارتباطات بین‌الملل افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، آیین افتتاحیه اندیشکده سیاست پژوهی خانواده در ارتباطات بین‌الملل با حضور اندیشه‌ورزان و نخبگان به همت خانه اندیشه‌ورزان و با مشارکت مرکز مطالعات راهبردی روابط فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در سالن اجتماعات خانه اندیشه‌ورزان برگزار شد.

رضا ملکی، رئیس مرکز مطالعات راهبردی روابط فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این مراسم، گفت: راهپیمایی اربعین حسینی یک رویداد جهانی و نماد آرمان شهر اسلامی است که ظرفیت تمدن‌سازی میز دارد.

وی ضمن تبریک به بنیانگذاران اندیشکده سیاست پژوهی خانواده در عرصه ارتباطات بین‌الملل، ایجاد این سیاست پژوهی فرهنگی بین‌المللی را از اندیشکده‌های مغفول مانده و پر اهمیت در کشور عنوان کرد.

ملکی ارتباط با برنامه‌ها و  فعالیت‌های این اندیشکده را حائز دو نکته مهم خواند. نخست مطالعه در زمینه بازیگران تأثیرگذار این عرصه در سطح بین‌الملل و شبکه‌های ارتباطی آنها خواه بازیگران همسو با تقویت و استحکام بنیان خانواده و یا جریان‌های مقابل با آن و دوم مسئله «روندهایی» که به همین ترتیب  در حمایت و یا تضعیف نهاد خانواده فطری، الهی و اسلامی مؤثر هستند و نقش دارند.

رئیس مرکز مطالعات راهبردی روابط فرهنگی به نقش و اهمیت راهپیمایی اربعین حسینی و ظرفیت بزرگ و تمدنی این رویداد جهانی اشاره و بهره‌گیری از ظرفیت‌های راهپیمایی اربعین را راهگشای مهمی در مسیر فعالیت‌های اندیشکده بیان کردند.

خانم نیره احمدی، مدیر اندیشکده در آیین افتتاحیه اندیشکده سیاست پژوهی خانواده در ارتباطات بین‌الملل سخا با بیان اهداف، وظایف و ضرورت‌های تأسیس اندیشکده سیاست پژوهی خانواده به آسیب شناسی جریان‌های مخرب و هدفمند بر نهاد مقدس خانواده و صیانت از این بنیان فطری و مقدس پرداخت.

وی ابراز کرد: ناسازگاری و افزایش بزهکاری، بی قید و بندی و آزادی‌های جنسی از جمله آسیب‌های جریان هدفمند ضد خانواده در سطح بین‌الملل است.

احمدی تلاش و مطالعه در حوزه مشترکات خانوادگی به دور از ملیت و مذهب و تنها با هدف صیانت از حریم خانواده و آسیب شناسی و  بهره‌گیری از تجارب کارآمد  کشورها و انجام مراودات پژوهشی و انجام سیاست پژوهی در این خصوص و ایجاد یک بینش سیاستی واحد در حوزه حفظ حریم خانواده با رویکرد مسئله‌شناسی را از دیگر مباحث این اندیشکده دانست.

در پایان این نشست، میرخانی، مدرس دانشگاه الزهرا(س) و جمعی از صاحب‌نظران و اندیشمندان حوزه زنان و خانواده به ایراد سخن پرداختند.

انتهای پیام/

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved