-->
logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1402/03/16 - 13:26
  • 389
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

انتشار مقاله به مناسبت سالگرد رحلت امام خمینی (ره) در زیمباوه

به مناسبت سالگرد رحلت حضرت امام خمینی دو مقاله در روزنامه هرالد زیمبابوه منتشر ش

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی   به مناسبت سالگرد رحلت حضرت امام خمینی دو مقاله در روزنامه هرالد زیمبابوه منتشر شد. در مقاله اول که توسط شیخ عبدالله مکوئین جا منتشر شد،‌آمده است:

 چهاردهم خرداد غم انگیزترین روز تاریخ معاصر ایران و مستضعفان جهان است. در چنین روزی، 34 سال پیش، میلیون‌ها نفر در خیابان‌های تهران هجوم آوردند تا با چشم های اشک‌آلود با رهبر کاریزماتیک انقلاب اسلامی وداع کنند، مردی که بدون داشتن ارتشی پیشرفته با صداقت و تأثیرگذاری بر قلب مردم، مسیر تاریخ را برای همیشه تغییر داد، اما او مسلح به تقوا و تقوا بود.

امام خمینی به قدرت توکل بر خدا واقف بود که برای ایشان در تاریخ معاصر منشأ تأثیر فراوانی شد. با توجه به این که او یک عارف واقعی نیز بود که اندیشه های او نیز دیدگاه های ناب اسلامی را در سبک زندگی اجتماعی او بازتاب می دهد. از این رو، یکی از مهمترین زمینه های تأثیرگذاری اندیشه عرفانی امام، تأثیر بر سبک زندگی اجتماعی ایشان است که به شناخت شخصیت ایشان کمک می کند. وی بارها تاکید می کرد که سختی های انقلاب بر دوش مردم مستضعف بود و همیشه از دیدار با مردم به ویژه فقرا خوشحال می شد. امام خدمت به مردم را وظیفه شرعی می دانست. او تکلیف می دانست و معتقد بود که هرکس باید در حد توان به این مردم خدمت کند. یکی از تأثیرگذارترین اندیشه‌های عرفانی امام در زندگی، دفاع از فقرا، نه تنها مالی، بلکه سیاسی و فرهنگی است. امام فرمودند: «در کنار ما تنها کسانی هستند که درد فقر و محرومیت و ناامیدی را چشیده‌اند. فقرا و مستضعفان مدافعان واقعی انقلاب هستند. ما تا آخرین قطره خون از حقوق فقرا در جوامع بشری دفاع خواهیم کرد. حمایت از مستضعفان و مستضعفان در سبک زندگی اجتماعی امام خمینی(ره) منحصر به مستضعفان ایران نیست، بلکه شامل همه افرادی می شود که به نوعی در جهان ضعیف شده اند. امام در این باره می فرماید: «ما باید برای دستیابی به مردم جهان و رسیدگی به مشکلات مسلمانان جهان و حمایت از مظلومان، گرسنگان و محرومان تلاش کنیم و از اصول سیاست خارجی خود آگاه باشیم. " و به همین دلیل در زندگی اجتماعی امام علاوه بر زبان، با قلم و قدم خود به بهترین وجه به مستضعفین و محرومان خدمت می کرد. فرهنگ، شالوده یک تمدن است و بنابراین تمدن و فرهنگ پیوند ناگسستنی دارند. تمدن باید دارای فرهنگ انسانی، معنوی و اخلاقی باشد. امام خمینی(ره) معتقد بودند که اگر تمدنی فاقد این جنبه ها باشد، موجب ویرانی، فساد و استثمار می شود. امام در این باره فرمودند: «راه اصلاح یک مملکت داشتن آن فرهنگ است، اصلاح باید از فرهنگ شروع شود، استعمار در فرهنگ ما کار بزرگی می کند، نمی گذارد جوان ما مستقل شود، نمی گذارد. اجازه بدهیم جوانان ما در دانشگاه به درستی رشد کنند... اگر فرهنگ درست باشد، کشور اصلاح می شود. انقلاب اسلامی راه را برای نظم نوین جهانی که امروز شاهد آن هستیم، افول امپریالیسم غرب و اتحاد بین ملت های ستمدیده هموار کرد. آیت الله سید علی خامنه ای، رهبر فعلی ایران، زمانی امام خمینی را «حقیقت همیشه زنده» توصیف کرد، «نامش پرچم این انقلاب، راهش راه این انقلاب و اهدافش اهداف این انقلاب است. "

 لینک مقاله منتشر شده:

https://www.herald.co.zw/iran-remembers-imam-khomeini/

مقاله دوم توسط رایزنی فرهنگی در روزنامه هرالد منتشر گردید. در بخشی از این مقاله آمده است:

 قهرمانی که خط مشی را از کتاب الهی ترسیم کرد

14 خرداد 1368 یکی از تلخ ترین و غم انگیزترین روزهای تاریخ ایران اسلامی است. روزی که مرحوم امام خمینی (ره) عازم منزلگاه ابدی خود شدند و ملت ایران در دنیایی از غم و اندوه فرو رفت. ذهن های آگاه به حق تعالی که نام امام خمینی (ره) را می شنوند، خود را وقف راه عدالت می کنند. او طرفدار عدالت و حقیقت بود و با بی عدالتی و بی اخلاقی با تمام وجودش مخالف بود. زیرا او و عدالت جدایی ناپذیر بودند. او فراتر از نبودن در این دنیا (فوت کردن) فکر می کرد و اطمینان داشت که حتی زمانی که دیگر نیست، توده‌های مردم ایده‌های او را برای مقاومت در برابر شیطان و ترویج درستکاری کافی خواهند یافت . دلایلی که امام خمینی(ره) چنین فکر بزرگی را داشتند، فوراً آشکار نمی شود، زیرا نیاز به صفای دل دارد. افکار سیاسی او برای شهرت و ارتباط نبود و به خوبی با تعالیم خدا هماهنگ بودند. طرفدار عدالت و مخالف نظامهای ظالمانه بود. عقاید او بدون تبعیض بر جهان تأثیر گذاشت، تحسین دوستان و دشمنان را برانگیخت، مسلمانان را متحد کرد و فعالان را به خود جلب کرد.... فعالان مذهبی و سیاسی آفریقای جنوبی از او الهام گرفتند و این باور را تجدید کردند که حتی با توپخانه کمتر پیشرفته می توان به انقلاب دست یافت. امام خمینی (ره) بدون توجه به دشمنان خود در داخل و خارج از کشور، سیاست های خود را که بر مبنای موازین الهی بود، دنبال کرد.....

https://www.herald.co.zw/a-champion-that-sketched-a-policy-from-the-divine-book/

 

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved