مشارکت خانه فرهنگ ج.ا.ایران در جشنواره بین المللی بهاران
امسال این جشنواره در 13 و 14 اسفند 1401 مصادف با چهارم و پنجم مارس 2023 برگزار شد. 25 کشور در کنار کشور پاکستان (در مجموع 26 کشور) غرفه های خود را برپا کرده بودند. بسیاری از آنها غرفه های مشترک داشتند و فقط کشور های ایران، عربستان سعودی، مصر و البته پاکستان غرفه های مستقل داشتند.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، هر ساله مطابق رسوم گذشته، جشنواره بین المللی بهاران در ماه مارس به مدت دو روز به میزبانی دانشکده فرماندهی و ستاد نیروی زمینی پاکستان در کویته برگزار می شود. هدف از برگزاری این جشنواره معرفی فرهنگ، آداب و رسوم، غذاهای سنتی، صنایع دستی و به طور کلی معرفی کشورهایی که در دانشکده دانشجو دارند به بازدیدکنندگان است. بنابراین اکثر کشورها با نصب بنر و به نمایش گذاشتن صنایع دستی، غذاها و لباس های سنتی خود تلاش می کنند که چهره زیبایی از کشور خود را به نمایش بگذارند.
امسال این جشنواره در 13 و 14 اسفند 1401 مصادف با چهارم و پنجم مارس 2023 برگزار شد. 25 کشور در کنار کشور پاکستان (در مجموع 26 کشور) غرفه های خود را برپا کرده بودند. بسیاری از آنها غرفه های مشترک داشتند و فقط کشور های ایران، عربستان سعودی، مصر و البته پاکستان غرفه های مستقل داشتند.
نمایندگی فرهنگی جمهوری اسلامی در کویته از طریق سرهنگ علیرضا میرجمهری کادر ارتش جمهوری اسلامی ایران و تنها نماینده کشورمان در این دانشکده، با به نمایش گذاشتن آثار ناب فرهنگی، صنایع دستی و تابلوهای زیبای ایران شناسی توانست یک غرفه خوب در این جشنواره برپا کند و به عنوان اولین غرفه مورد بازدید فرمانده و مسئولین این دانشکده قرار بگیرد. این غرفه به دو قسمت تقسیم شده بود. یک قسمت غرفه با عکس های «روند توسعه و دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران بعد از انقلاب اسلامی» آراسته شده بود. در این نمایشگاه تعداد 9 تابلو به نمایش گذاشته شد و سرهنگ میرجمهری که به نمایندگی از خانه فرهنگ ج.ا.ایران مسئولیت این غرفه را برعهده داشت تمام تصاویر را با جزئیات به فرمانده دانشکده و سایر بازدیدکنندگان ارائه داد. این تصاویر شامل پیشرفت های ایران در زمینه صنایع دفاعی، ورزش قهرمانی، ارتقای نقش اجتماعی زنان بعد از انقلاب، پیشرفت های ایران در زمینه تکنولوژی و... بود.
بخش دوم این غرفه، با داشتن 9 میز کوچک شامل صنایع دستی و غذا های سنتی ایرانی بود. هر میز نماینده یکی از صنایع دستی زیبای ایرانی بود. یک میز هم به قرآنهایی که به زبان های مختلف دنیا ترجمه شده بودند، اختصاص داده شد. تصاویر زیبایی از مشهد مقدس، شیراز، اصفهان و سایر نقاط دیدینی ایران نیز به دیواره های غرفه آویخته شد. در میان تابلو ها 4 تابلوی عکس مربوط به فرهنگ نماز در نیروهای مسلح و ایران که آنها را روی میزی جداگانه قرار داده شد که برای اکثر بازدیدکنندگان بسیار جالب بود. همسر سرهنگ میرجمهری با زحمت زیاد غذاهای ایرانی سنتی با کیفیتی برای این جشنواره آماده کرده بودند. چلو زعفرانی، خورش قیمه، خورش قورمه، کوفته تبریزی، شله زرد، سوپ دال عدس، سالاد شیرازی شربت زعفران، نان روغنی محلی آذربایجان و خرمای مضافتی بم میز غذای غرفه ایرانی را تشکیل می داد و بازدیدکنندگان استقبال زیادی از این بخش داشتند بطوری که تمام غذاها ظرف 10 دقیقه بعد از بازدید فرمانده دانشکده تمام شد.
مراسم افتتاحیه این نمایشگاه ساعت 14:00 به وقت محلی آغاز شد و خوشبختانه به دلیل جذابیت غرفه ایران، افتتاح از غرفه خانه فرهنگ ج.ا.ایران شروع شد و نمایشگاه تا ساعت 2100 ادامه داشت.
استرالیا، بحرین، بنگلادش، بوسنی و هرزگوین، برزیل، کامبوج، مصر، گامبیا، اندونزی، ج.ا. ایران، عراق، اردن، کنیا، عربستان سعودی، میانمار، نپال، نیجر، نیجریه، عمان، فلسطین، سریلانکا، ترکیه، انگلستان، یمن، زیمباوه و پاکستان در این نمایشگاه غرفه دایر کرده بودند.
نظر خود را بنویسید.