logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1403/09/10 - 15:37
  • 17
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دانشجویان سینما و تئاتر ارمنستان با ظرفیت‌های سینمای ایران آشنا شدند

به منظور آشنایی دانشجویان رشته سینما و تئاتر دانشگاه دولتی سینما و تئاتر ارمنستان با دستاوردهای سینمای ایران پس از انقلاب اسلامی و معرفی هنرمندان، کارگردانان و بزرگان این حوزه، نشستی با حضور عباس جهانگیری، فیلمنامه‌نویس ایرانی برگزار شد.

این رویداد که به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان و با حضور محمد اسدی‌موحد رایزن فرهنگی کشورمان و مشارکت آساتوریان، نویسنده و مترجم ارمنی صورت گرفت، فرصتی ارزشمند برای دانشجویان فراهم کرد تا از نزدیک با تاریخ و ظرفیت‌های سینما و تئاتر ایران آشنا شوند.

در ابتدای این نشست، یکی از اساتید دانشگاه به معرفی دانشگاه و اهداف برنامه پرداخت. جهانگیری با اشاره به تاریخ سینمای ایران، تأثیرات فرهنگی و هنری آن و همچنین نقش سینماگران برجسته‌ای همچون عباس کیارستمی و مجید مجیدی را تشریح کرد.

وی تأکید کرد که سینمای ایران توانسته است در سطح جهانی به جایگاهی ویژه دست یابد، به‌ویژه با استفاده از سبک‌های هنری و روایت‌هایی که ریشه در فرهنگ غنی ایرانی دارد.

جهانگیری در ادامه به تأثیرات متقابل سینمای ایران و آثار هنرمندان برجسته جهانی همچون سرگئی پاراجانف پرداخت و تأثیر این هنرمند ارمنی بر برخی از سینماگران ایرانی را برجسته کرد.

وی همچنین، به اهمیت توجه به تئاتر ایران اشاره کرد و ظرفیت‌های فراوان این هنر در ایران را برای دانشجویان شرح داد و تأکید کرد که تئاتر در ایران از جایگاهی ویژه برخوردار است و هنرمندان این حوزه توانسته‌اند با نوآوری‌های خلاقانه خود، مخاطبان گسترده‌ای را جذب کنند.

جهانگیری اظهار داشت که سینما و تئاتر ایران نه‌تنها به‌عنوان بازتابی از فرهنگ و هنر ایرانی شناخته می‌شود، بلکه به دلیل آشنایی سینماگران ایرانی با آثار فاخر جهانی و تبادل فرهنگی با دیگر کشورها، به موفقیت‌های بی‌نظیری دست یافته است.

وی از دانشجویان خواست که با آثار هنرمندان ایرانی آشنا شوند و از ظرفیت‌های موجود برای گسترش دانش و الهام‌گیری از هنر و فرهنگ ایران بهره‌برداری کنند.

این نشست با استقبال گرم دانشجویان همراه بود و آنان سوالاتی درباره جنبه‌های مختلف سینما و تئاتر ایران مطرح کردند. این تعامل، نشان‌دهنده علاقه و اشتیاق دانشجویان ارمنی برای شناخت بهتر فرهنگ و هنر ایران بود و زمینه‌ساز ارتباطات فرهنگی بیشتری میان دو کشور خواهد شد.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ  و ارتباطات اسلامی

 

 

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved