logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1401/12/09 - 09:40
  • 322
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رؤسای انجمن خوشنویسان و نگارگری و تذهیب الجزایر:

خواهان آموزش و ترویج هنرهای اسلامی ـ ایرانی هستیم

محمد قنیف و خانم امل ضیف الله در دیدار با رایزن فرهنگی کشورمان در الجزایر تأکید کردند: جمعی از علاقه‌مندان به هنر تذهیب و مینیاتور به تهران اعزام شوند و در دوره‌های آموزشی این رشته‌ها شرکت کنند.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، محمد قنیف، رئیس انجمن خوشنویسان الجزایر و خانم امل ضیف الله، رئیس انجمن نگارگری و تذهیب این کشور با سیدجلال جعفری‌میرآقایی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در الجزایر دیدار کردند.

محمد قنیف ضمن ستایش از سابقه تمدنی ایران اسلامی و با اشاره به تنوع رشته‌های هنری در ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران الهام بخش فرهنگ و هنر در جهان معاصر است. هر سال در ایران جشنواره‌ها و رویدادهای مختلف فرهنگی و هنری برگزار می‌شود.

وی برگزاری نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در ماه مبارک رمضان را یکی از رویدادهای مهم فرهنگی و هنری جهان اسلام دانسته و خواهان مشارکت جدی الجزایر در این رویداد شد.

خانم امل ضیف الله، دبیر انجمن نگارگری و تذهیب الجزایر، حضور اساتید ایرانی را در الجزایر برای آموزش هنر تذهیب بسیار سودمند برشمرد و اظهار داشت: همه تذهیب کاران الجزایری شاگرد مکتب هنری ایران هستند و حضور استاد هنرمند ایرانی در جشنواره بین‌المللی مینیاتور و تذهیب الجزایر، بسیار پر ثمر و الهام بخش بود .

وی با قدردانی از همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و محسن آقامیری هنرمند تذهیب کار ایرانی که با تشکیل گروه مجازی به آموزش هنری علاقه‌مندان الجزایری می‌پردازند، بر لزوم حضور هنرمندان الجزایری در سیامین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در تهران تأکید کرد .

در ادامه این دیدار، هنرمندان الجزایری خواستار اعزام جمعی از علاقه‌مندان به هنر تذهیب و مینیاتور به تهران و شرکت در دوره‌های آموزشی این هنر شدند .

سید جلال جعفری‌میرآقایی، رایزن فرهنگی کشورمان در الجزایر به سابقه تمدنی ایران اسلامی، تنوع رشته‌های هنری و ویژگی‌های خاص آن که هنر ایرانی را از سایر مناطق دنیا متمایز می‌سازد، اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به عنوان متولی بین‌المللی فرهنگ و ارتباطات ایران اسلامی آمادگی دارد تا با انتقال زیبایی‌های هنری کشورمان به سایر ملت‌ها در راه گسترش صلح و دوستی بین ملت‌ها گام بردارد.

وی قرآن کریم را منشأ بسیاری از هنرهای اسلامی معرفی کرد و افزود: در سایه ترویج و گسترش فرهنگ قرآنی، هنرهای بسیاری در جهان اسلام خلق و رشد پیدا کرده است و هنرمندان ایرانی در طول تاریخ در این زمینه بیشتاز سایر ملت‌ها بوده‌اند .

جعفری‌میرآقایی بکارگیری هنر هفتم را در راه گسترش فرهنگ و معارف قرآنی از دستاوردهای انقلاب اسلامی معرفی کرد که با ساخت فیلم‌ها و سریال‌های متعدد پس از انقلاب به هنر فیلم و سینما هویت تازه‌ای بخشیده و آن را در خدمت ارزش‌های قرآنی قرار داده است .

انتهای پیام/

 

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved