• 1405/07/20 - 12:21
  • 13
  • : 2 دقیقه

رئیس نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در خراسان رضوی با معاون بین الملل آستان قدس رضوی، دیدار و گفتگو کرد

علی بختیاری، رئیس نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در خراسان رضوی، روز دوشنبه 20 مهر 1405 با حجت الاسلام فقیه اسفندیاری، معاون امور بین‌الملل آستان قدس رضوی، دیدار و گفتگو کرد.

111

در این جلسه که کهلکی، مدیر برنامه ریزی و نظارت بر امور بین‌الملل آستان قدس، کاشانی، مدیر ارتباطات معاونت بین‌الملل آستان قدس، حجت الاسلام باقری، کریمی اورعی و پارسا، کارشناسان این نمایندگی نیز حضور داشتند دو طرف ضمن تببین وظایف و مسئولیت های هر دستگاه، درباره موضوعات و مسائل دوجانبه و حوزه های همکاری دو دستگاه بحث و تبادل نظر کردند.

علی بختیاری ضمن خوش­آمدگویی به مهمانان، به جایگاه نمایندگی سازمان در خراسان رضوی به عنوان نماینده جامع سازمان در شرق کشور اشاره کرد و گفت به عنوان متولی دیپلماسی عمومی و فرهنگی ما به دنبال فعال کردن و بهره­بردن از ظرفیت های استان های شرقی در حوزه بین­الملل و ایجاد هم­افزایی میان دستگاه­ها هستیم.

رئیس نمایندگی سازمان در خراسان رضوی در ادامه به برگزاری سال­های فرهنگی خراسان در خارج از کشور و برگزاری هفته های فرهنگی سایر کشورها در مشهد با همکاری نهادهای استانی از جمله آستان قدس، به عنوان نمونه هایی از برنامه های قابل اجرا اشاره کرد و گفت ظرفیت های استان های شرقی استعداد برگزاری برنامه های متعدد در حوزه بین الملل را داراست.

تبیین محورهای اصلی فعالیت نمایندگی سازمان در حوزه بین­الملل بویژه حوزه فعالیت های قرآنی، شناساندن امام رضا (ع)، گردشگری مذهبی، گفتگوی ادیان و صادرات فرهنگی از دیگر مواردی بود که در این جلسه به آن پرداخته شد.

حجت الاسلام فقیه اسفندیاری، معاون امور بین‌الملل آستان قدس رضوی، ابتدا انتخاب بختیاری به عنوان رئیس جدید نمایندگی را تبریک گفت و برای آرزوی موفقیت کرد. وی سپس درباره معاونت امور بین الملل آستان قدس رضوی و فعالیت های آن از جمله تشکیل میزهای کارشناسی در حوزه کشورهای همسایه بویژه کشورهای زائرفرست توضیحاتی ارائه کرد و گفت نظر کارشناسی این معاونت در حوزه بین­الملل در آستان قدس به رسمیت شناخته شده و در این حوزه ما صاحبنظر هستیم.

معاون امور بین‌الملل آستان قدس رضوی با اشاره به برنامه های متنوعی که این معاونت در دست اجرا دارد بر همکاری و همراهی توان تخصصی و کارشناسی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در پیشبرد این برنامه ها تأکید کرد.  وی همچنین پیگیری و به سرانجام رساندن تفاهم نامه آستان قدس رضوی با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، را خواستار شد.

تدوین کتابهایی درباره کشورهای زائر فرست با کمک مجمع جهانی اهل بیت (ع)؛ تعریف مأموریت ویژه در حوزه اعتاب مقدسه در خارج از کشور و ورود به انجام پروژه های دوجانبه با آنها؛ دنبال کردن اثرگذاری کُنش های مناسکی در خارج از کشور از طریق نخبگان بومی؛ تشکیل دبیرخانه توسعه زیارت بین­الملل با هدف افزایش حضور زائران بین­الملل از زیر یک درصد به یک تا یک و نیم درصد؛ پروژه گفتمان هشت به منظور گفتگو با مخاطبان بین­المللی و . . . از دیگر فعالیت های معاونت بین الملل آستان قدس رضوی است.

در پایان دو طرف ابراز امیدواری کردند با ارتباط، همکاری و هم افزایی بین دو دستگاه، شاهد اتفاقات خوبی در حوزه بین الملل استان باشیم.

 

ادمین نمایندگی خراسان

ادمین نمایندگی خراسان

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.