• 1404/11/23 - 12:28
  • 25
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بغداد میزبان دوره آموزشی «مبانی فکر اسلامی» بود

رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بغداد اقدام به برگزاری دوره آموزشی «مبانی فکر اسلامی» کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، این دوره آموزشی به ‌صورت فشرده و در قالب یک برنامه چندروزه برگزار شد. ساختار دوره به گونه‌ای طراحی شد که شرکت‌کنندگان بتوانند تصویری کل‌نگر و منسجم از نظام فکری اسلام به دست آورند.

شش محور اصلی دوره عبارت بودند از؛ معرفت‌شناسی، خداشناسی، انسان‌شناسی، فلسفه اخلاق، فلسفه سیاست و فلسفه قانون.

در این دوره، ۱۲۰ نفر از دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری حضور داشتند که در قالب چهار گروه آموزشی سازمان‌دهی شدند. این ترکیب نشان‌دهنده تمرکز بر نیروهای آینده‌ساز و دارای ظرفیت اثرگذاری اجتماعی است.

اجرای این دوره بر چند اصل مهم شامل رویکرد مبنایی و فلسفی به اندیشه اسلامی،استفاده از استادان برجسته حوزه و دانشگاه، ایجاد فضای گفت‌وگوی علمی، تمرکز بر جامعه نخبگانی، طراحی محتوای آموزشی منسجم و توجه به پیوند نظریه و کنش اجتماعی استوار بود.

انتهای پیام/

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.