به منظور شرکت در بیستمین مجمع بینالمللی مسلمانان؛
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به روسیه سفر کرد
حجتالاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانیپور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به دعوت شیخ راویل عینالدین، رئیس شورای مفتیان روسیه جهت شرکت در بیستمین مجمع بینالمللی مسلمانان به روسیه سفر کرد.
ترکمنها روز شعر و ادب فارسی را گرامی داشتند
به مناسبت روز شعر و ادب فارسی و بزرگداشت استاد شهریار، ویژه برنامهای با حضور مسئولان فرهنگی، استادان و دانشجویان زبان فارسی به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در عشقآباد برگزار شد.
«سال فرهنگی ایران و ترکیه» یک فرصت استثنایی برای دو کشور است
مدیرکل حوزه مدیرعامل و امور بینالملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با تاکید برآن که از سال فرهنگی ایران و ترکیه میتوان به عنوان فرصتی برای گسترش روابط فرهنگی میان دو کشور استفاده کرد گفت: این سال فرصتی استثنایی برای عمق بخشیدن به روابط فرهنگی میان ایران و ترکیه، بهویژه در حوزه کودک و نوجوان است.
شعر و زبان فارسی در تایلند
یکی از مهمترین مأموریتهای رایزنی فرهنگی کشورمان در تایلند، برگزاری دورههای آموزش زبان فارسی، ترویج هنر و ادبیات فارسی در تایلند است که با برگزاری برنامههای مختلف فرهنگی از جمله کارگاههای شعر و ادبیات، به معرفی شاعران فارسیزبان و آثار آنها میپردازد.
شخصیتهای دینی پاکستان بر اتحاد امت اسلام تأکید کردند
شخصیتها و نخبگانی از پیروان اهل سنت و شیعیان شهر مولتان در مراسم جشنی، بر لزوم اتحاد امت اسلام و پیروی از سیره نبوی تا پایان ظلم و خشونت مستکبران عالم بر مظلومان جهان تأکید کردند.
ایران و بوسنی و هرزگوین برای گسترش همکاریهای فرهنگی توافق کردند
رایزن فرهنگی کشورمان و رئیس مرکز فرهنگی شهر کونیتس در خصوص برگزاری برنامههای مشترک فرهنگی شامل هفته فیلم، نمایشگاه، جشنوارههای فرهنگی و هنری توافق کردند.
گفتوگوی دینی مسیری مورد اعتماد برای توسعه دیپلماسی فرهنگی است
گفتوگو از دریچه دیپلماسی دینی، یکی از راهکارهای مؤثر در برقراری صلح و دوستی جهانی است؛ مسئلهای که آرش آبائی، محقق و دین پژوه کلیمی و همچنین، سردبیر نشریه افق بینا، نشریه فرهنگی - اجتماعی و خبری انجمن کلیمیان تهران بر آن تاکید و گفتوگوی ادیان را کانالی مورد اعتماد برای توسعه دیپلماسی فرهنگی عنوان میکند.
رؤسای 21 گروه آموزش فارسی از سراسر جهان به ایران میآیند
اجلاس مدیران و نهادهای دانشگاهی ایران و کشورهای آسیایی تحت عنوان «گفتوگوهای فرهنگی آسیایی با محوریت زبان فارسی؛ میراث فرهنگی مشترک» (14 و 15 مهرماه) با حضور اساتید آموزش زبان فارسی در کشورهای مختلف به ویژه ایران برگزار میشود.
فرهنگ قرن بیست و یکم چگونه باید باشد؛ مستقل یا جهانی؟
اسقف اعظم کلیسای ارتدوکس روسیه در دهمین مجمع بینالمللی فرهنگهای متحد میگوید: فرهنگ قرن بیست و یکم چگونه باید باشد؛ مستقل یا جهانی؟ من اعتقاد دارم که ریشه مشکل کمی متفاوت است؛ امروز ما یک برخورد فرهنگ و ضد فرهنگ را تجربه میکنیم. این مبارزهای است برای مفهوم انسان، آنچه که یک انسان باید باشد. این مبارزه هم در فرهنگهای فردی و هم در مقیاس جهانی ادامه دارد.