هند میزبان دوره «کنشگران حوزه خانواده» بود
دوره «کنشگران حوزه خانواده» با حضور اساتید و کنشگران ایران و هند در حوزه مطالعات زنان و خانواده در بمبئی برگزار شد.
نمایش هنر ایرانی در نمایشگاه مایتکس 2025 بمبئی
همزمان با چهل و ششمین سالگرد بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی ایران، خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در بمبئی 19 تا 28 بهمن در نمایشگاه مایتکس 2025 شرکت کرد.
«پیوندهای عمیق ایران و ارمنستان پایهای برای همکاریهای بیشتر در آینده است»- رئیس دانشکده شرقشناسی ایروان
به مناسبت فرارسیدن چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، مراسم باشکوهی به همت دانشگاه دولتی ایروان و دانشکده ایرانشناسی در سالن فردوسی دانشکده شرقشناسی این دانشگاه برگزار شد.
سال فرهنگی ایران و ترکیه؛ «ادبیات و سینمای ایران ظرفیت خوبی برای عرضه در ترکیه دارد»- گفتوگو
سال میلادی جاری که به عنوان سال فرهنگی ایران و ترکیه معرفی شده، فرصت منحصر به فردی برای توسعه همه جانبه روابط فرهنگی میان دو کشور است؛ به گفته وابسته فرهنگی ایران در استانبول به همین منظور طی بهار و تابستان آینده شاهد برپایی هفته های فرهنگی و گردشگری و همچنین برگزاری بازارچهای برای فروش حق رایت فیلم و سریالهای ایرانی به علاقهمندان ترکیهای خواهیم بود.
ارمنستان غرق در شادی و سرور ولادت امام زمان(عج)
همزمان با فرارسیدن نیمه شعبان، سالروز میلاد با سعادت حضرت ولی عصر امام زمان(عج)، مراسم جشنی با حضور ایرانیان مقیم و علاقهمندان به مکتب اهل بیت(ع) در مسجد جامع کبود ایروان برگزار شد.
اعطای مدال سعدی و تشویق دانشجویان برتر زبان و ادبیات فارسی در لاهور
با توجه به اهمیت تقویت زبان و ادبیات فارسی و طراحی مدال سعدی به دانشجویان برتر زبان فارسی، نشستی با حضور اصغر مسعودی، مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور و رؤسای گروههای زبان و ادبیات فارسی دانشگاههای این شهر برگزار شد.
«علامه اقبال لاهوری جایگاه ویژه بین ایرانیان دارد»- مسئول خانه فرهنگ ایران در کراچی
سعید طالبینیا در مراسم رونمایی از کتاب «علامه اقبال انقلابی مفکر و مصلح» گفت: علامه اقبال لاهوری جایگاه ویژه بین ایرانیان به خصوص اهل تحقیق و پژوهش دارد.
مسیر تقویت همکاریهای علمی و دانشگاهی بین ایران و ارمنستان هموار است
محمد اسدیموحد، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان و هایکیانتس، رئیس بخش حقوق بینالملل دانشکده حقوق دانشگاه دولتی ایروان دیدار و گفتوگو کردند. هدف از این نشست، بررسی راهکارهای توسعه همکاریهای علمی و دانشگاهی دو کشور در حوزههای حقوق بشر و علوم انسانی بود.
«فارسی حلقه وصل ما به قرآن و تاریخ و تمدن است»- یک مسئول قزاقی
رئیس دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه هنر آستانه با اشاره به ریشههای تاریخی، دینی، فرهنگی و آیینی ایران و قزاقستان گفت: فارسی با روح انسان در ارتباط است و کتاب قرآن و پیشینه تاریخی، تمدنی و هنریمان را به ما یادآور میشود.