• 1404/02/06 - 08:17
  • 47
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

سینمای ایران از منظر عمق معنایی و انسانی چشمگیر است

رئیس سازمان سینمایی کشورمان که در رأس هیأتی جهت شرکت در افتتاحیه «آکادمی علوم سینمایی اوراسیا» و معرفی «جایزه فیلم اوراسیا» به مسکو سفر کرده بود، با نیکیتا میخالکف، کارگردان سرشناس روس، رئیس اتحادیه سینماگران روسیه و آکادمی علوم سینمایی اوراسیا، دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار که مسعود احمدوند رایزن فرهنگی کشورمان، علیرضا اسماعیلی معاون توسعه و مطالعات سینمایی،  بهروز شعیبی مدیرعامل انجمن سینمای جوانان و محمد طیب مدیرکل جشنواره‌های بین‌المللی سازمان سینمایی حضور داشتند، فریدزاده با اشاره به سابقه دیرین فرهنگی و تاریخی و همکاری‌های سینمایی، بر گسترش همکاری‌های سینمایی بین دو کشور تأکید کرد و اقدام وی در تأسیس آکادمی سینمایی اوراسیا را ستود.

میخالکف نیز در این نشست، با تمجید از سینمای فاخر کشورمان، یکی از اهداف اصلی تأسیس آکادمی علوم سینمایی اوراسیا را توجه به گونه‌های مختلف سینمایی از جمله سینمای ایران دانست و گفت: اگرچه سینمای ایران از نظر بودجه با تولیدات هالیوودی قابل مقایسه نیست، اما از نظر عمق معنایی و انسانی، بسیار چشمگیرتر است.

رئیس آکادمی علوم سینمایی اوراسیا که سابقه دریافت سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر را نیز در کارنامه دارد، با اشاره به آشنایی عمیق خود با آثار مجید مجیدی، او را یکی از بهترین فیلمسازان جهان خواند و افزود: متأسفانه ساختار یکجانبه رسانه‌های غربی باعث شده است که استعدادی همانند مجیدی آنگونه که شایسته اوست، دیده نشود.

وی با اشاره به فیلم‌های کم‌بودجه اما پرمعنای مجیدی، تأکید کرد: همیشه پول مسئله نیست. مجیدی ثابت کرده که حتی با منابع محدود می‌توان آثار درخشان خلق کرد. البته حتی وقتی او یک پروژه عظیم مانند زندگی پیامبر اسلام را ساخت، این کار را به بهترین شکل ممکن انجام داد.

در این برنامه، راهبردها و پیشنهادهای ایران برای توسعه فعالیت‌های آکادمی علوم سینمایی اوراسیا مطرح شد که با استقبال میخایلکوف مواجه گشت و متقابلا رئیس آکادمی علوم سینمایی اوراسیا بر تقویت همکاری مشترک سینمایی بین دو کشور بیش‌ از پیش تأکید داشت.

رائد فریدزاده نیز اقدامات موثر در راستای تحکیم روابط فرهنگی و سینمایی ایران و روسیه را مهم شمرد و اظهار امیدواری کرد تا در آینده نزدیک همکاری‌های مشترک فیلمسازان دو کشور در قالب تولیدات بین‌المللی گسترش یابد.

در مراسم تأسیس «آکادمی علوم سینمایی اوراسیا» و معرفی «جایزه فیلم اوراسیا» که به ابتکار فدراسیون روسیه از 4-2 اردیبهشت 1403 در مسکو برگزار شد، نمایندگان برجسته سینمای حوزه بریکس و کشورهای مستقل مشترک‌المنافع حضور داشتند. در این مراسم از تندیس «پروانه الماس» به عنوان نماد رسمی آکادمی که دارای مفهوم پرواز و تحول در هنر سینماست رونمایی شد.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.