مسجد جامع نایروبی؛ میزبانی برای درک بهتر از اسلام
مسجد جامع نایروبی با هدف ترویج درک بهتر از اسلام و تقویت هماهنگی بین مذاهب میان کنیاییها، درها را به روی غیر مسلمانان باز میکند.
رایزنی فرهنگی کشورمان با معاون پژوهشی وزارت آموزش عالی عراق دیدار کرد
در راستای گسترش همکاریهای علمی و دانشگاهی و دیپلماسی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، حجتالاسلام والمسلمین غلامرضا اباذری؛ رایزن فرهنگی ج.ا.ایران در عراق به همراهی دکتر محمد جواد نجفی؛ مسئول علمی و دانشگاهی رایزنی ج.ا.ا در بغداد، ، در روز دوشنبه مورّخ 15 آبان 1402، با مدیرکل اداره البحث و التطویر (پژوهش و گسترش) وزارت آموزش عالی عراق، خانم دکتر لبنی، و رئیس بخش منابع درسی وزارت علوم عراق، دکتر موسی الموسوی، به دیدار، گفتگو و تبادل نظر پرداختند.
به همت رایزنی فرهنگی ایران در سوریه انجام شد؛
خلق زنده آثار هنری در حمایت از مردم غزه و عملیات طوفان الاقصی
هنرمندان و اساتید دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه دمشق و جمعی از جوانان و علاقهمندان سوری در حمایت از مردم غزه و عملیات طوفان الاقصی اقدام به خلق آثار هنری به صورت زنده کردند.
هیئت دانشگاهی صنعتی شریف با رئیس دانشگاه المنصور بغداد دیدار کرد
روز سهشنبه مورّخ 16 آبان 1402، حجتالاسلام والمسلمین غلامرضا اباذری، رایزن ج.ا.ا و دکتر نجفی، مسئول علمیدانشگاهی رایزنی همراه با هیئت اعزامی دانشگاه صنعتی شریف متشکل از: دکتر عبدخدایی رئیس شورای بینالملل و دکتر بازارگان رئیس دانشجویان بینالملل دانشگاه صنعتی شریف از دانشگاه المنصور بغداد بازدید و با مدیران و اعضای هیئت مؤسس آن در خصوص تبادلات و ارتباطات علمی و دانشگاهی از جمله راه اندازی و مشاوره برای دوره های کارشناسی ارشد رشته های مهندسی و صنعتی به بحث و گفتوگو پرداختند.
عزم ایران و نایروبی بر گسترش همکاریهای علمی ـ دانشگاهی
مدیر مؤسسه گفتوگوی بین ادیان و مطالعات اسلامی دانشگاه تنگازا و نماینده فرهنگی کشورمان در نایروبی بر گسترش همکاریهای علمی ـ دانشگاهی دو کشور تأکید کردند.
شرکت ایران در نمایشگاه و بازار خیریه دیپلماتیک در حراره
رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه و بازار خیریه دیپلماتیک در حراره شرکت کرد.
بازدید رایزن فرهنگی کشورمان از دانشگاه فراهیدی عراق
حجتالاسلام والمسلمین غلامرضا اباذری از دانشگاه فراهیدی عراق بازدید کرد و راههای گسترش همکاریهای علمی دو جانبه را مورد بررسی قرار داد.
زائران ایرانی مروجان زبان فارسی در عراق
حضور زائران ایرانی در شهرهای مذهبی عراق موجب شده تا اغلب کسبه و بازاریان، کارمندان هتلها و صرافیهای این کشور برای ارتباط با مشتریان خود، به زبان فارسی تکلم کنند و زائران نیز برای رفع نیازهای روزانه، همچون تأمین غذا، خرید پوشاک و اسکان مشکلی نداشته باشند.