• 1405/01/05 - 10:38
  • 39
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

حسینی کوهساری: آفریقای جنوبی کشوری شاخص در مبارزه با نژادپرستی و امپریالیسم جهانی است 

معاون ارتباطات و بین‌الملل حوزه‌های علمیه ایران در وبینار بین‌الادیانی با کشور آفریقای جنوبی گفت: آفریقای جنوبی کشوری شاخص در مبارزه با نژادپرستی و امپریالیسم جهانی است.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمفید حسینی کوهساری معاون ارتباطات و بین‌الملل حوزه‌های علمیه ایران ضمن تشکر از برگزاری این نشست مجازی، از کشور آفریقای جنوبی به‌عنوان کشوری شاخص در مبارزه با نژادپرستی و امپریالیسم جهانی تقدیر کرد و رهبرانی چون نلسون ماندلا و امام خمینی را از جمله وجوه مشترک دو کشور دانست.

وی به ویژه از مواضع ارزنده و اصولی آفریقای جنوبی در حمایت از جمهوری اسلامی ایران، فلسطین و جبهه مقاومت و محکوم کردن آمریکا و رژیم صهیونسیتی در سالهای اخیر تقدیر کرد و آن را نشانه بلوغ فکری، بصیرت و شجاعت ملت و دولت این کشور دانست.

معاون بین‌الملل حوزه ایران در ادامه به تقسیم دنیای معاصر به دو طرف درست و نادرست فلسطین و اپستین اشاره کرد و گفت: امروز برهمگان روشن است که طرف درست تاریخ با پایداری بی نظیر جمهوری اسلامی ایران، طرف اخلاق، انسانیت، عزت و کرامت، مقاومت و پایداری و ظلم ستیزی و تسلیم‌ناپذیری است و طرف نادرست تاریخ به رهبری آمریکا و اسراییل، طرف جنایت، ظلم، فساد، دروغ، استکبار، زورگویی و قلدری است.

وی ایران را نماینده جبهه مقاومت و همه آزادی‌خواهان جهان دانست و ابراز کرد: ایران در دنیا احساس تنهایی نمی‌کند و منافع و دستاوردهای جنگ، بسیار فراتر از مرزهای جغرافیایی ایران است و از همراهی‌های آفریقای جنوبی و دیگر کشورهای همسو تشکر کرد.

حسینی کوهساری با اشاره به شرایط پیچ تاریخی، دنیا را در حال عبور از دنیای تک‌قطبی به سمت دنیای چندقطبی معرفی کرد و آرمان عدالت جهانی را از هر زمان دیگر قابل دسترس‌تر و ملموس‌تر دانست. وی با اشاره به آیه ۲۵ سوره حدید، تحقق عدالت و قسط با محوریت اراده‌ها و قدرتهای مردمی و ملتها را هدف همه پیامبران الهی و ادیان آسمانی معرفی کرد و در شرایط کنونی، آینده جهان را برای تحقق این هدف بسیار روشن و امیدبخش دانست.

معاون بین‌الملل حوزه، وظیفه رهبران و نخبگان ادیان را برای تحقق عدالت جهانی و بهره‌گیری هرچه بهتر از ظرفیتهای نقطه عطف و تحول فعلی جهانی، در سه ساحت «فکری معرفتی»، «گرایشی انگیزشی» و «عملی رفتاری» وظیفه‌ای خطیر دانست و همه نخبگان طرف درست تاریخ را به همفکری و هم‌افزایی برای آینده روشن پیش‌رو فراخواند و ابراز امیدواری کرد نشست‌های نخبگانی از این دست کمک شایانی به این همکاری کند.

انتهای پیام/

 

 

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.