-->
logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1401/08/07 - 04:09
  • 111
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

فرامتن جنایت در حرم شاهچراغ (ع)

شهادت مظلومانه زائران حرم شاهچراغ علیه السلام، خروجی بستر ملتهبی بود که در فضای مجازی ساخته و پرداخته شد.

​​​​​​​به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی حجة السلام والمسلمین ایمانی پور در یاداشتی که آن را در  اختیار روزنامه ی جام جم قرار داده ، اینگونه آورده است :جنایت وحشیانه تروریست ها و دشمنان قسم خورده اسلام و ایران، منجر به شهادت مظلومانه چند نفر از زائران حرم مطهر حضرت شاهچراغ علیه السلام در شهر شیراز شد. درست در بحبوحه جنگ مجازی و ادراکی امریکا و رژیم صهیونیستی و عوامل آنها در منطقه علیه ایران اسلامی، ده ها شهروند بی گناه ما هدف حمله آشکار دشمنان قرار گرفته و در جوار حرم ملکوتی فرزند بزرگوار حضرت امام موسی کاظم علیه السلام به خاک و خون غلتیدند. در تحلیل این جنایت، قطعا باید نسبت واقعه با فرامتن آن را مشخص کرد. نمی توان در اینجا «مظروف» را بدون در نظر گرفتن ابعاد و شکل «ظرف» و بستری که در آن جنایت رخ داده مورد تجزیه و تحلیل قرار داد.در این خصوص نکاتی لازم است که مدنظر قرار گیرد:

- آنچه در حرم مطهر شاهچراغ علیه السلام رخ داد، مصداق عینی وقوع یک «جنایت واقعی «در دل»کشته سازی مجازی دشمنان» قسم خورده این مرز و بوم است. شهادت مظلومانه زائران حرم شاهچراغ علیه السلام، خروجی بستر ملتهبی بود که در فضای مجازی ساخته و پرداخته شد.

 بدون شک، جنایات حقیقی این امکان را دارند که از دل صحنه سازی های مجازی و دروغین تحقق یابند. براندازی مجازی! و دروغین که تنها در برخی شبکه های اجتماعی و ماهواره ای ضد انقلاب ودر سطحی کلان تر در خیال خام دشمنان انقلاب عینیت می یابد، بدخواهان میهن مان را دچار خطای محاسباتی می کند وبا برداشتی متوهمانه و به قصد ناامن سازی کشور، به طمع می اندازد. دقیقا مانند آنچه در شیراز رخ داد.

- نکته دوم به عاملیت داعش در وقوع این جنایت باز می گردد. انتخاب مکان، زمان وقوع عملیات، نوع انجام عملیات و حتی نوع نحوه پوشش این عملیات تروریستی از سوی رسانه های ضد انقلاب جملگی نشان می دهد که نمی توان در وقوع این حادثه میان «داعش» و «جریانات ضد انقلاب» و «دشمنان خارجی» تفکیک و تمایزی قائل شد. در این معادله، غرب و رژیم صهیونیستی به عنوان مغز متفکر و طراح اصلی حادثه، جریانات ضد انقلاب به عنوان عوامل تسهیل کننده حادثه و داعش به عنوان بازوی عملیاتی نهایی جریانات ضد ایرانی وارد عمل شده اند. بنابراین ما نه با یک گروه تروریستی، بلکه با منظومه ای تروریستی رو به رو هستیم که در نابودی ایران و ایرانی تردیدی به خود راه نمی دهد، حتی اگر در یک ظاهر سازی وقیحانه و فریبنده سخن از دموکراسی و احترام به موجودیت ایران و آزادی به میان آورد!

- نکته سوم به تجربیات مشابه درمنطقه باز می گردد. در حوزه شامات، بمب ساعتی داعش از دل بحران سازی های داخلی در سوریه و عراق فعال شد و «مطالبات مدنی» به هوایی برای «تنفس مسموم تروریسم تکفیری» مبدل شدند. حتی در سال های 2018 و 2019 میلادی و زمانی که بحران های داخلی در عراق به نقطه اوج خود رسید، داعش بار دیگر با هدایت سرویس های امنیتی امریکا، رژیم صهیونیستی و متحدان منطقه ای آنها به فضای داخلی این کشور ورود پیدا کرد. اگر هوشیاری و قاطعیت حشد الشعبی و نیروهای مقاومت عراقی نبود، شاهد راه افتادن دوباره جوی خون در خیابان های این کشور بودیم.

  • نکته چهارم اینکه رهبر معظم و حکیم انقلاب اسلامی در پیام اخیر خود به مناسبت شهادت زوار حرم حضرت احمد بن موسی علیه السلام، تاکید فرموده اند که داغ عزیزان و نیز هتک حرمت حرم اهل بیت علیهم السلام جز با جست و جو از سررشته این فاجعه آفرینی ها و اقدام قاطع و خردمندانه درباره آن، جبران نخواهد شد. همانگونه که ازپیام معظم له بر می آید؛ «قاطعیت» و «خردورزی» دو رکن اصلی مواجهه ما با چنین توطئه هایی محسوب می شود. خردورزی در قبال حادثه تروریستی شیراز، شامل چهار مولفه «درک صحیح از ماهیت حادثه»، «ترسیم شبکه ها و افراد دخیل در وقوع حادثه»، «شناسایی فرامتن های دخیل در وقوع حادثه» و «آینده نگری نسبت به وقوع موارد احتمالی آتی» است. این خردورزی در رصد و تحلیل ماهوی ماجرا باید توام با اقدامی قاطعانه در «مجازات عوامل»، «مهار عوامل فرامتنی دخیل در حادثه» و در نهایت، «هدف قرار دادن شبکه اصلی و طراح حادثه و نابودی اتصالات آن» خواهد بود.
  •  

بی تردید، صلابت و درایت نظام جمهوری اسلامی در مواجهه با عوامل آشکار و پنهان این واقعه، درس عبرتی برای کسانی خواهد بود که امنیت ملت ایران را وجه المصالحه اهداف شوم خود قرار داده اند. تردیدی نیست که خون پر برکت شهدای حادثه شاهچراغ پرچم اقتدار و همبستگی مردمان این سرزمین را برافراشته ترخواهد کرد. ا ن شاءالله.

 
 
. .

. .

تصاویر

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved