درباره حمله تروریستی در راسک و ضرورت ورود علمای اسلامی/ علمای جهان اسلام نسبت به جنایات منافقان هشیار باشند
حمله تروریستی در راسک و شهادت یازده نفر از هموطنان ما، مسالهای نیست که تنها از بعد داخلی و ملی مطرح باشد. این اقدام وحشیانه توسط نیروهایی که خود را به اسلام عزیز منتسب میکنند باید از هر جهت مورد حساسیت جهان اسلام به ویژه علما و فضلا در بلاد مختلف اسلامی قرار بگیرد.
وظیفه ما امت مسلمان علاوه بر تقابل با نیروهای تروریستی بین المللی و جنایاتی که هم اکنون در غزه توسط ددمنش ترین ابنای بشر در حال رقم خوردن است واکنش لازم و به موقع به جنایاتی نیز هست که در سایر بلاد اسلامی توسط برخی گروهکهای منافق و سرسپرده دشمنان اسلام رقم میخورد.
در شرایط کنونی که اتحاد مسلمانان اوجب همه واجبات است، علمای اسلام در سراسر جهان باید نسبت به هر مسالهای که اتفاق و اتحاد مسلمین را تهدید کند، هشیار و از آمادگیهای لازم جهت تنویر افکار عمومی مسلمانان جهان برخوردار باشند.
اینکه درست در شرایطی که نگاه همه جهان معطوف به غزه و جنایات رژیم صهیونیستی است گروهکی منافق و تروریستی، دست به اقدامی میزند که بیش از هر چیز خواسته ایادی استکبار است مساله کوچکی نیست. این دست اقدامات متاسفانه تصویر بسیار مخدوش و ناشایستی از اسلام به جهانیان نشان میدهد که در حال حاضر با هدف منحرف کردن افکار عمومی جهان از جنایات غزه رقم میخورد.
هرچند این حملات تروریستی علیالظاهر به دست کسانی رقم میخورد که خود را منافقانه مسلمان معرفی میکنند اما مگر تردیدی وجود دارد که این دست اقدامات بازی در زمین دشمن و تامین کننده منافع و مصالح معاندان و بدخواهان امت اسلام است؟
تردیدی وجود ندارد که این گروهکها خارج از جهان اسلام تشکیل و توسط دشمنان قسم خورده امت مسلمان هدایت میشوند.
لذا بر علما و فضلای جهان اسلام فرض است که با بصیرتی مضاعف به این دست وقایع اسفبار بنگرند و آن را صرفا به نزاع-های داخلی کشورهای مختلف و ناشی از اختلافات عقیدتی میان پیروان مذاهب مختلف تعبیر نکنند؛ بلکه به ابعاد پیچیدهتر ماجرا و نقشههای شوم استکبار جهانی برای بازگشت بخشی از آبروی ریخته شدهاش در نزد افکار عمومی جهانیان به واسطه جنایات بیسابقه در غزه- توجه داشته باشند.
بنابراین این نوع حملات تروریستی فارغ از اینکه در ایران واقع شود یا افغانستان، پاکستان و ... تبعات آن تمام جهان اسلام را شامل میشود که ضروری است واکنش به آن نیز متناظر به همین ابعاد باشد.
علمای جهان اسلام در مذاهب و بلاد مختلف با محکوم کردن این دست از جنایات میتوانند برملا کننده ماهیت غیر دینی و ضد اسلامی این گروهکهای منافق و تروریستی باشند که انشالله دو نتیجه بزرگ عایدی آن خواهد بود؛
اول اینکه آن افراد معدودی که از جوامع اسلامی ممکن است از روی بیاطلاعی تحت تاثیر این گروهکها قرار بگیرند را بر حذر میدارد؛ جوانانی که ممکن است از روی جهل، سادگی و دینناشناسی اسیر اوهام و نقشههای خبیثانه این گروهکها شوند با مواضع محکم علمای بزرگ جهان اسلام در مذاهب مختلف کمتر در خطر افتادن به دام آنها قرار خواهند گرفت.
دوم اینکه افکار عمومی جهان که شاهد چنین رفتارهای وحشیانه و نامتمدنانهای در میان امت اسلام است، این واقعیت را نیز درک خواهد کرد که چنین اقدامات مشمئز کنندهای در هیچیک از مذاهب بزرگ اسلامی مورد تایید نیست و همه علمای اسلام در جای جای جهان آن را محکوم و از آن اعلام برائت کردهاند.
در پایان ذکر این نکته ضروری است که تقریب مذاهب و تحقق دستور شرع انور مبنی بر تشکیل امت واحده اسلامی إنّ هذه أمّتکمْ أمّةً واحدةً پیش از هرچیز نیازمند شناسایی هر تهدیدی است که بتواند آینده وحدت اسلامی را به خطر اندازد.
لذا برخورد همه جانبه با فرقههای انحرافی و ضاله در جهان اسلام از اهمّ اقدامات ضروری در این زمینه است که این وظیفه بیش از همه بر دوش علما و فضلای جهان اسلام اعم از شیعه و سنی است.