• 1403/09/11 - 09:21
  • 83
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

تروریسم صهیونی و تکفیری اشتراک در مبدأ

رهبر معظم انقلاب اسلامی حدود سه سال قبل به نکات مهمی در خصوص توطئه‌های مستمر آمریکا در محدوده جغرافیای سیاسی و گفتمانی جهان اسلام اشاره فرمودند: «شبکه‌های مافیایی قدرت در داخل آمریکا، از بحران‌هایی که در سراسر جهان اتفاق می‌افتد ارتزاق می‌کنند، استفاده می‌کنند. اساسا آمریکا یک رژیم مافیایی است‌؛ مافیای سیاسی، مافیای اقتصادی، مافیای اسلحه‌سازی‌؛ انواع و اقسام مافیا‌هایی که سیاست‌های این کشور را در دست دارند.»

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در جدیدترین یادداشت خود که در اختیار روزنامه جام جم قرار داده است، نوشت: طی روزهای اخیر، شاهد هستیم بلافاصله پس از انعقاد توافق آتش‌بس در لبنان که نقطه آشکار‌ساز پیروزی مقاومت بر دشمن صهیونیستی محسوب می‌شود، آمریکا و رژیم اشغالگر قدس فتنه دیگری را در حوزه شامات و به‌صورت خاص شهر حلب آغاز کرده‌اند. تحلیل محتوا و ماهیت این فتنه بزرگ، اذهان را متوجه نکات کلیدی و عمیقی می‌سازد: نخست اینکه بحران زیست بودن آمریکا در نظام بین‌الملل، مسأله‌ای اثبات شده است. جریان باطل و استکبار، عوامل موجده و مبقیه خود را در بطن خلق بحران‌های مزمن و عمیق جست‌و‌جو می‌کند.

زمانیکه صلح و عدالت واقعی در منطقه و جهان تحقق یابد، اساسا بستری برای استمرار تنفس حداقلی و نفرت‌انگیز جریان ظلم باقی نمی‌ماند. رژیم مافیایی آمریکا، نه‌تنها به صورت ماهوی قرابتی با صلح و امنیت ندارد، بلکه استمرار جنگ‌افروزی را به مثابه یک دستورالعمل سیاسی ــ فرهنگی تعریف کرده است. در جریان تحولات خونین اخیر در منطقه و مورد اخیر آن یعنی حلب،چنین رویکردی رابه‌وضوح مشاهده می‌کنیم: جایی که بلافاصله تمرکززدایی از حماسه بزرگ حزب‌الله در دستور کار غرب، رژیم اشغالگر قدس و مهره‌های منطقه‌ای آنها قرار می‌گیرد.

نکته دوم، مربوط به برهم کنش و بلکه ادغام تروریسم تکفیری و صهیونیستی با یکدیگر است. مصدر هر دو گفتمان خطرناک و انحرافی یکسان است! شاید برخی تصور کنند همپوشانی آشکارتروریست‌های تکفیری درحلب وتروریست‌های صهیونیست در غزه و لبنان، ناظر بر اهداف مشترک آنها در کاهش توان نظامی مقاومت اسلامی است، اما صراحتا ماجرا را فراتر از این مقوله می‌دانیم. وقایع جاری در منطقه، نشانه‌هایی فراتر از همزیستی یا همپوشانی عملیاتی گولانی و جولانی را به ما مخابره می‌کند: ریشه و فلسفه وجودی مشترک. هرگونه غیریت‌سازی میان تروریسم تکفیری، تروریسم صهیونیستی و تروریسم آمریکایی نادرست و محکوم به ابطال است. کدام عقل سلیم و انسان با بصیرتی می‌تواند اتصال کامل این سه به یک مصدر و آبشخور واحد را کتمان یا تحریف کند؟! بدون تردید، هدف اصلی، به تأخیر انداختن نظم جدید منطقه‌ای و گفتمان شکل گرفته پیرامون آن است. غافل از این‌که این اقدامات، شتاب‌دهنده است نه سرعت‌گیر!

نکته سوم، به مواجهه ترکیبی با توطئه‌های گذشته، کنونی و آتی دشمنان جهان اسلام باز می‌گردد. زمانی که رژیم مافیایی آمریکا را به مثابه مصدر واحد تولید و بقای تروریسم صهیونیستی و تکفیری در نظر بگیریم، در مواجهه با منظومه تروریستی واشنگتن در منطقه و نظام بین‌الملل تردیدی نخواهیم داشت. در اینجا بر مواجهه ترکیبی با تروریسم آمریکایی، صهیونیستی و تکفیری تاکید داریم. این مواجهه ترکیبی، صرفا ناظر برابعاد عملیاتی و نظامی نبوده و بعد تبیینی آن اهمیتی مضاعف دارد. شناخت ماهیت دشمن و راهبردها و ابزارهای تعریف‌ شده آن در مواجهه با وجدان‌های آگاه بشری، یکی از شروط لازم در پیشبرد مقاومت فعال در برابر آن محسوب می‌شود. تبلور این مقاومت فعال و فراگیر، شکست همه‌جانبه و انهدام منظومه چندلایه آمریکای بحران زیست و شبکه وابسته به آن را رقم می‌زند. 

پی‌نوشت: فرمایشات رهبر معظم‌ انقلاب اسلامی به مناسبت عید سعید مبعث، ۱۴۰۰.۱۲.۱۰.

روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

. .

. .

About Us

The argument in favor of using filler text goes something like this: If you use arey real content in the Consulting Process anytime you reachtent.