-->
logo
logo
دیپلماسی فرهنگیِ ترازِ چهل واره ی دوم انقلاب اسلامی
  • 1403/06/04 - 07:06
  • 144
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
استاد نیجریه ای:

همگرایی دینی در پیاده‌روی اربعین به‌دست می‌آید

استاد دانشگاه و هماهنگ‌کننده جامعه الزهرا در نیجریه، برپایی سالانه مراسم اربعین را فرصت مهمی برای تقویت ارزش‌های اخلاقی و معنوی خواند و گفت: ازپیاده‌روی اربعین می‌توان برای تقویت همگرایی دینی و ایجاد صلح جهانی بهره گرفت

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، فاطمه اسماعیل حسن درباره این که مسیحیان نیجریه چه نگاهی به برپایی سالانه مراسم اربعین دارند گفت: مسیحیان نیجریه اطلاعات کمی درباره پیاده روی اربعین دارند، از آنجایی که اطلاع‌رسانی کافی انجام نشده، نگاه آنان به اربعین در حد یک مراسمی دینی است که هرساله از سوی مسلمانان برگزار می شود.

این استاد نیجریه‌ای درباره نقشی که برپایی پیاده‌روی اربعین و راهپیمایی روز قدس در دفاع از حقانیت ملت‌هایی نظیر فلسطینی‌ها دارد تصریح کرد: مسیحیان نیجریه درباره روز قدس و ظلمی که به فلسطینی‌ها وارد شده آگاه هستند. از همین رو معتقدم با برپایی جلسات گفت‌وگو میان پیروان ادیان مختلف، به ویژه مسلمانان و مسیحیان می‌توان به راهکارهای مشترکی برای نجات مظلومان جهان دست یافت. 

اسماعیل حسن ادامه داد: در نیجریه نیز می‌توان با فراهم کردن شرایطی برای گفتگوی باز مسیحیان با اعضای جنبش اسلامی نیجیریه، به ایجاد فضایی برای درک بهتر پیروان هر دو دین کمک کرد.

استاد ارشد دانشگاه احمدو بلو در شهر زاریا با اشاره به نقش رهبران مذهبی در تقویت همگرایی دینی از طریق برگزاری آیین‌هایی که در مقایسی به وسعت اربعین برپا می‌شوند گفت: در نیجریه، رهبران مذهبی تأثیر زیادی بر افکار عمومی دارند. این رهبران باید راه و روش روشنگری مردم، برای دفاع از مظلوم و مقاومت در برابر ظالم را بیاموزند تا از این طریق راه امام حسین(ع) تداوم پیدا کند.

وی افزود: رهبران دینی ادیان مختلف باید درس‌های واقعه تاریخی عاشورا بیاموزند و برای درک پیام روز قدس و پیاده روی اربعین تلاش کنند تا از این طریق پیروان خود را به سوی جهانی بدون ظلم هدایت کنند، البته که این راهی طولانی است و به صبر و کوشش مداوم نیاز دارد

.  

 

. .

. .

نظر خود را بنویسید.

Copyright © 2022 icro.ir , All rights reserved